Αποκρυφιστικός τρόμος στο νέο trailer του "You Won't Be Alone" με τη Noomi Rapace

Τον Απρίλιο η πρεμιέρα
03 Μαρτίου 2022 20:20
Αποκρυφιστικός τρόμος στο νέο trailer του "You Won't Be Alone" με τη Noomi Rapace

Η Focus Features έδωσε στη δημοσιότητα το νέο επίσημο trailer του You Won't Be Alone, μιας ταινίας τρόμου που θυμίζει αρκετά το "The Witch" του Robert Eggers.

Πρωταγωνιστεί η Noomi Rapace στο ρόλο μιας μάγισσας που αλλάζει όψη και προσπαθεί να βρει το νόημα της ζωής στο να προσποιείται πως είναι άνθρωπος. 

Η σύνοψη της ταινίας αναφέρει: 

Σε ένα απομονωμένο βουνό της Μακεδονίας τον 19ο αιώνα, το You Won't Be Alone ακολουθεί ένα μικρό κορίτσι το οποίο πέφτει θύμα απαγωγής και μεταμορφώνεται σε μάγισσα χάρη σε ένα αρχαίο κακό πνεύμα. Έχοντας όλη την περιέργειά για την ανθρώπινη ζωή, η νεαρή μάγισσα σκοτώνει κατά λάθος μια αγρότισσα ενός κοντινού χωριού και παίρνει την μορφή της, ούτως ώστε να ζήσει τη ζωή της. Συνεχίζει όμως στο ίδιο μονοπάτι κρατώντας αυτή τη δύναμη κυριολεκτικά πάνω στο δέρμα της, με σκοπό να μάθει πως είναι να είσαι άνθρωπος. 

Στην ταινία που πραγματοποιεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο του ο Goran Stolevski συμπρωταγωνιστούν επίσης οι: Anamaria MarincaAlice EnglertCarloto CottaFélix Maritaud, και Sara Klimoska

Το You Won't Be Alone αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Απρίλιο του 2022