O Andrew Garfield αποκαλύπτει πως έκαναν "ΤΟ Spider-Man meme" πραγματικότητα

Η αναπαράσταση του meme που κάθε Marvel fan περίμενε και έσπασε το internet
03 Μαρτίου 2022 13:29
O Andrew Garfield αποκαλύπτει πως έκαναν "ΤΟ Spider-Man meme" πραγματικότητα

Όλοι περίμεναν τη στιγμή που οι τρεις Spider-Men του "Spider-Man: No Way Home" θα έκαναν το...meme. Το πασίγνωστο στο internet και σε όσους χρησιμοποιούν social media, meme με τους Spider-Men, το οποίο αν και συνέβη εντός της ταινίας κατά κάποιον τρόπο, η Marvel Studios και η Sony Pictures κρατούσαν σαν άσο στο μανίκι την ακριβής αναπαράστασή του. Ο Peter 1 (Tom Holland), ο Peter 2 (Tobey Maguire) και ο Peter 3 (Andrew Garfield) έβγαλαν τη φωτογραφία που έγραψε ιστορία. 

Αναμενόμενα αυτή έσπασε το ίντερνετ με το "THE meme" όπως αποκαλείται πλέον και ο Andrew Garfield κατά τη διάρκεια των SAG Awards όπου παραβρέθηκε, αποκάλυψε τα γυρίσματά του: 

Ξέραμε από την αρχή ότι θα συμβεί. Όλοι έλεγαν "πώς θα κάνουμε το meme; πώς θα το κάνουμε; Και πριν γυρίσουμε καν τη πρώτη σκηνή, πήγαμε σε μια φωτογράφηση, με τους τρεις μας να δείχνουν ο ένας τον άλλο. Νομίζω ότι κατάφεραν να βγάλουν κυριολεκτικά ένα κλικ από τις τόσες φωτογραφίες γιατί συνεχώς χασκογελούσαμε. Δεν μπορούσαμε να κρατηθούμε."

O Andrew Garfield μίλησε για το ενδεχόμενο επιστροφής του σε ένα Amazing Spider-Man 3 ή μια μελλοντική εμφάνισή του, θολώνοντας τα νερά. 

Σε μια από τις πρόσφατες δηλώσεις του ο Garfield απάντησε και στο debate που δημιουργήθηκε για τα ψεύτικα οπίσθια ενός εκ των συμπρωταγωνιστών τους.