Απίστευτο: Έκλεψαν εξοπλισμό χιλιάδων ευρώ από το Λουπέν - Ληστές καραδοκούν τα πλατό του Netflix

Μόλις λίγες μέρες μετά τη ληστεία στο πλατό του The Crown
02 Μαρτίου 2022 20:34
Απίστευτο: Έκλεψαν εξοπλισμό χιλιάδων ευρώ από το Λουπέν - Ληστές καραδοκούν τα πλατό του Netflix

Σε μια απίστευτη υπόθεση, που πλέον θα λέγαμε ότι εξελίσσεται ως μια όπου η ζωή μιμείται την τέχνη, εξελίσσεται τις τελευταίες μέρες στα ευρωπαϊκά πλατό του Netflix

Όσο ειρωνικό κι αν ακούγεται, έκλεψαν εξοπλισμό αξίας περίπου €300.000 από το πλατό της πασίγνωστης και επιτυχημένης σειράς "Lupin" (Λουπέν) του Netflix. H ληστεία έγινε την περασμένη εβδομάδα στη γαλλική συνοικία Nanterre κοντά στο Παρίσι όπου γυρίζεται αυτόν τον καιρό η 3η σεζόν της σειράς. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του AFP, περίπου 20 άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπά τους εισέβαλλαν στο πλατό, πετώντας μάλιστα πυροτεχνήματα για να εκφοβίσουν τον κόσμο.

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος του Netflix το περιστατικό έλαβε χώρα στις 25 Φεβρουαρίου -αν και τώρα δημοσιεύεται το ρεπορτάζ- και ευτυχώς όλοι οι συντελεστές, ηθοποιοί και το συνεργείο του Λουπέν είναι καλά στην υγεία τους. 

Και λέμε ειρωνικό το να συμβαίνει ληστεία στο πλατό του "Λουπέν" όταν ο κεντρικός πρωταγωνιστής και η ιστορία έχουν να κάνουν με έναν ληστή, τον Assane Diop που υποδύεται ο Omar Sy. 

Όλα αυτά όταν δεν πέρασε καν μια εβδομάδα μετά τη ληστεία αντικών, αξίας άνω των $200.000, από το πλατό του The Crown, το οποίο βρίσκεται στο Yorkshire. 

Tags: