Κόντρα ρόλος για τον Chris Hemsworth – Θα είναι ο κεντρικός “villain” στο Furiosa

Νέες πληροφορίες για την ταινία
01 Μαρτίου 2022 11:42
Κόντρα ρόλος για τον Chris Hemsworth – Θα είναι ο κεντρικός “villain” στο Furiosa

Γνωστός από τους “κακούς” ρόλους του δεν είναι ο Chris Hemsworth, αλλά πάντα υπάρχει η πρώτη φορά λένε. Ο διάσημος ηθοποιός και “Thor” της Marvel πρόκειται να υποδυθεί την κακό της υπόθεσης στο prequel του Mad Max Fury Road, το “Furiosa”.

Αυτές οι πληροφορίες ήρθαν στη δημοσιότητα από ένα νέο βιβλίο που ονομάζεται “Blood, Sweat & Chrome: The Wild and True Story of Mad Max: Fury Road”, το οποίο αποκαλύπτει και τον τρόπο με τον οποίο ο Hemsworth συνδέθηκε με την ταινία. Σε αυτό το βιβλίο, ο παραγωγός P.J. Voeten αναφέρει πως ο George Miller, σκηνοθέτης της ταινίας, είχε μία συνάντηση με τον Hemsworth στην αρχή χαλαρή, αλλά μετά φλέρταραν με την ιδέα να παίξει κάτι εντελώς αντίθετο με αυτόν, τον κεντρικό villain.

Ο George είδε τον Chris και μετά φλέρταρε με την ιδέα. Θα παίξει κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που μας έχει συνηθίσει. Θα είναι ο κεντρικός κακός της ταινίας. Ωστόσο, τώρα θα πρέπει να βρούμε τους ηθοποιούς για τον νέο Immortan, τον Bullet Farmer και μερικούς ακόμη.

Ο Hemsworth είναι πιθανότατα ένας νέος κακός και όχι ένας από τους χαρακτήρες που αναφέρονται παραπάνω. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι ο νεαρός Immortan Joe ή ο Bullet Farmer, αν και υπάρχουν μερικοί άλλοι κακοί του franchise των οποίων θα μπορούσε ενδεχομένως να υποδυθεί.

Η Anya Taylor-Joy, που πρόσφατα έλαμψε στο "Queen's Gambit" του Netflix θα πρωταγωνιστήσει στο Furiosa στο ρόλο της ομώνυμης ηρωίδας, αλλά σε νεαρότερη ηλικία, αντικαθιστώντας την Charlize Theron, η οποία την υποδύθηκε στο Fury Road του 2015. Πλάι στους δύο αυτούς ηθοποιούς θα βρίσκεται και ο Yahya Abdul-Mateen II.

Το Furiosa αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες μέσα στο 2024.