Uncharted: Ο Tom Holland συνεχίζει να ηγείται του box office αλλά όχι για πολύ ακόμα

Tom Holland από εδώ ο Batman του Robert Pattinson
28 Φεβρουαρίου 2022 20:09
Uncharted: Ο Tom Holland συνεχίζει να ηγείται του box office αλλά όχι για πολύ ακόμα

Και αυτή την εβδομάδα το Uncharted κυριάρχησε σχεδόν σε όλες τις αίθουσες του κόσμου, συνεχίζοντας την καλή πορεία που διαγράφει στο box office το νέο φιλμ του Tom Holland. 

Χάρη στις εισπράξεις αυτού του Σαββατοκύριακου, η ταινία Uncharted της Sony Pictures ξεπέρασε το ορόσημο των $200 εκατομμυρίων παγκοσμίως, προσθέτοντας συγκεκριμένα επιπλέον $35 εκατ. δολάρια από τις διεθνείς αγορές και ακόμη $23.3 εκατ. από τις ΗΠΑ. 

Πλέον το blockbuster φιλμ δράσης του Tom Holland με τον Mark Wahlberg μετράει πάνω από $226.4 εκατ. παγκοσμίως συνολικά στα ταμεία του και μάλλον είναι η τελευταία εβδομάδα που κάνει μια τόσο μεγάλη συγκομιδή διότι ο Batman του Robert Pattinson είναι προ των πυλών (3 Μαρτίου στην Ελλάδα), με τις πρώτες προβλέψεις να το θέλουν να διαλύει τα ταμεία με το καλημέρα. 

Την ταινία σκηνοθετεί ο Ruben Fleischer (Venom) και συμπρωταγωνιστούν οι: Antonio Banderas, Tati Gabrielle του "Chilling Adventures of Sabrina" ως "Braddock" και η Sophia Ali (Grey's Anatomy) στο ρόλο της Chloe Frazer.

Πατήστε εδώ για τις εντυπώσεις μάς από το Uncharted.