Ο Andy Serkis έχει ένα πολύ “precious” αντικείμενο από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών (ΒΙΝΤΕΟ)

Φαντάζεστε ποιο έχει;
26 Φεβρουαρίου 2022 13:24
Ο Andy Serkis έχει ένα πολύ “precious” αντικείμενο από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Andy Serkis γνωστός από το ρόλο του ως Gollum στην τριλογία του “The Lord of the Rings” αποκάλυψε το δώρο που πήρε μετά το τέλος των γυρισμάτων. Συγκεκριμένα, ο “Gollum”, φαίνεται πως έχει στην κατοχή του ένα “πολύτιμο” αντικείμενο από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, που θα ήθελαν όλοι!

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, χρειάστηκαν σχεδόν οκτώ χρόνια για να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα της τριλογίας και αυτός ο καιρός έκανε τους πρωταγωνιστές “φιλαράκια”. Μάλιστα, είχαν έρθει τόσο κοντά που αρκετά μέλη του cast έχουν το “The Fellowship” τατουάζ.

Ο Serkis, όμως, δεν είναι από αυτούς που έχουν ένα τατουάζ να θυμούνται, αλλά ο ίδιος έχει κρατήσει ένα άλλο πιο πολύτιμο αντικείμενο, που του δόθηκε μετά το τέλος των γυρισμάτων. Έτσι, όπως θα δείτε και εσείς στο βίντεο παρακάτω, ο Gollum έχει κρατήσει το Isildur's Bane, γνωστό και ως The One Ring.

Λοιπόν, μπορώ να σας πω ότι ένας πολύ καλός σκηνοθέτης και φίλος μου, μου έδωσε ένα από τα δαχτυλίδια του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Ναι, το “precious” το έχω εγώ και είναι ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο.

Το συγκεκριμένο prop έχει τόσο μεγάλη συναισθηματική αξία για τον Serkis και είπε χαρακτηριστικά ότι είναι το καλύτερο δώρο που του έχουν κάνει ποτέ σε αυτή τη δουλειά. Ωστόσο, δεν είναι ο μόνος ηθοποιός που έχει το “The One Ring”, αφού παλιότερα και ο “Frodo” aka Elijah Wood, παραδέχτηκε πως έχει και εκείνος ένα, μιας και η παραγωγή είχε φτιάξει περίπου 10 δαχτυλίδια.

Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών γνώρισε τόσο μεγάλη επιτυχία που είναι η μόνη τριλογία που έχει τα περισσότερα βραβεία στην ιστορία.