Το Doctor Strange in the Multiverse of Madness θα είναι μια "αυθεντική Sam Raimi ταινία"

Με ό,τι αυτό θα σημαίνει για την πρώτη "υπερφυσική" ταινία του MCU
25 Φεβρουαρίου 2022 15:59
Το Doctor Strange in the Multiverse of Madness θα είναι μια "αυθεντική Sam Raimi ταινία"

Κι αν περίμενε κανείς πως η Marvel Studios θα φοβόταν να προσθέσει horror στοιχεία στο Doctor Strange 2, το νεότερο trailer αποτέλεσε απόδειξη του αντιθέτου, καθώς είδαμε για πρώτη φορά ζόμπι στο MCU -έστω κι αν είναι εμπνευσμένα από τη σειρά "What If?". Μπορεί ο Scott Derrickson του "Sinister" να αποχώρησε νωρίς από το sequel, τη θέση του όμως πήρε ένας εξίσου ικανός σκηνοθέτης, ο Sam Raimi των Spider-Man/Maguire ταινιών. 

Μια εκ των παραγωγών της ταινίας και της Marvel Studios, η Richie Palmer μίλησε για το ιδιαίτερο υπερφυσικό στιλ που θα δούμε στο Doctor Strange 2 διαβεβαιώνοντας πως θα έχει όλα τα "Raimi" στοιχεία που περιμένει κανείς: 

Όταν πρόκειται για μια τέτοια ταινία όπου ενσωματώνουμε ένα σωρό διαφορετικά genres, είναι ο τέλειος άνθρωπος για τη δουλειά. Και το λέω χωρίς καν να αναφερθώ στο πόσο καλά δουλεύει με την κάμερα ή το πως είναι ειδήμων του σασπένς. Ενστερνιζόμαστε όλες τις Sam Raimi αρετές για να γίνει μια αυθεντική Sam Raimi ταινία. 

Όσον αφορά τις εκπλήξεις που επιφυλάσσει το Doctor Strange 2 από άποψη cameos θα βρείτε περισσότερα πατώντας εδώ

Το cast της ταινίας που σκηνοθετεί ο Sam Raimi, περιλαμβάνει τους: Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Benedict Wong, Rachel McAdams, Chiwetel Ejiofor και Xochitl Gomez.

Το Doctor Strange in the Multiverse of Madness θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 5 Μαΐου του 2022.