Ο σκηνοθέτης του Avengers Endgame προειδοποιεί πως η εταιρική ατζέντα μπορεί να χαλάσει το Multiverse

Ο Joe Russo μιλάει έξω από τα δόντια για τη νέα φόρμουλα της Marvel Studios
25 Φεβρουαρίου 2022 14:07
Ο σκηνοθέτης του Avengers Endgame προειδοποιεί πως η εταιρική ατζέντα μπορεί να χαλάσει το Multiverse

Το concept του Multiverse στο MCU έχει ανοίξει διάπλατα και οι fans της Marvel απολαμβάνουν κατά γενική ομολογία τα τερτίπια του αλλά και τις άπειρες δυνατότητες που έχει.

Δείτε απλά τις θεωρίες και τα cameos που αναμένεται να δούμε στο "Doctor Strange in the Multiverse of Madness" και θα πάρετε μια καλή ιδέα. 

Θα έρθει όμως κάποια στιγμή που το Multiverse θα κορεστεί και δε θα βγάζει τον ίδιο ενθουσιασμό, με αποτέλεσμα να χάσει την αίγλη του; Σε αυτό το ενδεχόμενο ακριβώς αναφέρθηκε ο -ένας εκ του διδύμου των Russo- σκηνοθέτης του Avengers: Endgame, Joe Russo μιλώντας σε νέα του συνέντευξη στο IGN. 

Ο αρχιτέκτονας ουσιαστικά του επικού φινάλε του Infinity Saga προειδοποιεί τη Marvel και τους fans μιλώντας έξω από τα δόντια για "εταιρική ατζέντα" η οποία απειλή να χαλάσει την αφήγηση που προσφέρει το Multiverse. Χαρακτηριστικά δήλωσε: 

Η εταιρική ατζέντα λέει: Σου αρέσει το παγωτό; Ορίστε ένα με σοκολάτα και γαρνιτούρα, ορίστε ένα άλλο παγωτό σοκολάτα με φοντάν...Είναι δουλειά τους να συνεχίζουν να τυπώνουν χρήμα. Ωστόσο είναι στην αρμοδιότητα του δημιουργικού να πει "Λοιπόν, σκατά, δε ξέρω αν θέλω να το δω αυτό". 

Οπότε, ναι, πάρα πολύ ποσότητα από ένα πράγμα καταλήγει να είναι κακό, αλλά νομίζω πως υπάρχουν αρκετοί δημιουργοί και κεφάλια στο χώρο οπότε θα συνεχίσουν να σας εκπλήσσουν. Απλά μην περιμένετε τις εταιρίες να σας εκπλήξουν. 

Συμφωνείτε με την δήλωση του Joe Russo; Μπορεί να καταλήξει το Multiverse βαρετό; Πείτε μας στα σχόλια. 

Πάντως το πάρτι και η τρέλα του Multiverse φαίνεται να μην έχει ξεκινήσει καν για τα καλά, κάτι που θα γίνει στο Doctor Strange 2 (5 Μαΐου).