Batman: O Michael Keaton βγάζει μια ιδιαίτερη selfie στο πλατό της "Batgirl" (ΦΩΤΟ)

Η πρώτη του ανάρτηση ως Batman στο Instagram
25 Φεβρουαρίου 2022 09:07
Batman: O Michael Keaton βγάζει μια ιδιαίτερη selfie στο πλατό της "Batgirl" (ΦΩΤΟ)

Αυτόν τον καιρό συνεχίζονται τα γυρίσματα της ταινίας "Batgirl" στην οποία φυσικά ο Michael Keaton επιστρέφει στο ρόλο του Batman, τρεις δεκαετίες μετά. Η πρώτη του όμως επανεμφάνιση θα γίνει στο "The Flash" του Andy Muschietti όπως γνωρίζουμε εδώ και καιρό, όπου αναμένεται τον ερχόμενο Νοέμβριο στους κινηματογράφους. 

Θέλοντας να κάνει την πρώτη του ανάρτηση με τη στολή του Batman, o Keaton επέλεξε έναν ιδιαίτερο τρόπο, καθώς ανέβασε μια... selfie. Όχι όμως με την παραδοσιακή της έννοια αφού φωτογράφησε τον εαυτό του ή καλύτερα την σκιά του φορώντας την εμβληματική στολή του Batman από τις "Tim Burton" ταινίες. 

Δείτε το post του Keaton στο Instagram

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michael Keaton (@michaelkeatondouglas)

Πρόσφατα βέβαια πήραμε μια πιο κοντινή ματιά στην ελαφρώς ανανεωμένη στολή του Batman, μέσα από τα γυρίσματα του Batgirl. 

Ο Brendan Fraser (The Mummy Trilogy) θα υποδυθεί τον μεγάλο κακό του φιλμ, ονόματι Firefly, ενώ ο J.K. Simmons θα επιστρέψει ως Commissioner Gordon και πατέρας της Barbara. Tο σενάριο της ταινίας γράφει η Christina Hodson (Birds of Prey) σε σκηνοθεσία του διδύμου Adil El Arbi και Bilall Fallah (Bad Boys for Life).

Το Batgirl αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2022 στο HBO Max, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε ακριβώς την ημερομηνία.