O Colin Farrell πήγε μασκαρεμένος ως Penguin να πάρει καφέ και κανένας δεν τον γνώρισε

Δοκίμασε την μεταμόρφωσή του με τον καλύτερο τρόπο
24 Φεβρουαρίου 2022 19:34
O Colin Farrell πήγε μασκαρεμένος ως Penguin να πάρει καφέ και κανένας δεν τον γνώρισε

Το μακιγιάζ και τα προσθετικά εφέ του Penguin του Colin Farrell στο πολυαναμενόμενο The Batman αναμφίβολα έκαναν τρομερή αίσθηση όταν αποκαλύφθηκε στο πρώτο trailer πριν από σχεδόν δύο χρόνια.

Η μεταμόρφωσή του ήταν τέτοια που και το ίντερνετ και οι DC fans δυσκολεύτηκαν να πιστέψουν πως πίσω από όλο αυτό το makeup βρίσκεται ο Colin Farrell. 

Βέβαια ο γνωστός 45χρονος ηθοποιός το πήγε ένα βήμα παραπέρα και θέλησε να τρολάρει τον κόσμο. Μιλώντας στο Collider αποκάλυψε ότι την πρώτη μέρα που "φόρεσε" όλο αυτό το μακιγιάζ πήγε να πάρει καφέ από ένα διπλανό Starbucks στο πλατό για να δει εάν θα τον αναγνώριζε κανείς. 

Ναι, μπήκε μασκαρεμένος σαν Oswald Cobblepot και παρήγγειλε χαλαρά το καφεδάκι του απλά για να τεστάρει το μακιγιάζ του. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: 

Πήγα στα Starbucks και παρήγγειλα στον εαυτό μου ένα ρόφημα που δε θα επέλεγε ο Oswald, ένα λάτε με γάλα βρώμης και δύο δόσεις στέβια. Με κάρφωσαν μερικοί με τις ματιές του αλλά μόνο επειδή είχα ένα τρομακτικό παρουσιαστικό. O Mike Marino δούλεψε τόσο πολύ πάνω μου, που σήκωσε όλο το βάρος της μεταμόρφωσης. 

Τον φαντάζεστε ότι παρήγγειλε κάπως έτσι τον καφέ του; 

To cast της ταινίας σε σκηνοθεσία Matt Reeves περιλαμβάνει τους: Robert Pattinson (Bruce Wayne), Zoe Kravitz (Selina Kyle aka Catwoman), Paul Dano (Riddler), Andy Serkis (Alfred), Jeffry Wright (Jim Gordon), Colin Farrell (Oswald Cobblepot), John Turturro (Carmine Falcone).

Το The Batman αναμένεται στις ελληνικές αίθουσες στις 3 Μαρτίου του 2022.