Star Trek 4: Σοκαρισμένοι οι ηθοποιοί από την ανακοίνωση καθώς δε γνώριζαν ότι... συμφώνησαν ήδη

Η γκάφα της Paramount Pictures τη φέρνει σε δυσμενή θέση με το cast
24 Φεβρουαρίου 2022 14:02
Star Trek 4: Σοκαρισμένοι οι ηθοποιοί από την ανακοίνωση καθώς δε γνώριζαν ότι... συμφώνησαν ήδη

Η επισημοποίηση πως το Star Trek 4 παίρνει το "πράσινο φως" από την Paramount Pictures σε παραγωγή του J.J. Abrams ήταν απρόσμενο ειδικά όταν έγινε γνωστό ότι θα επιστρέψει και όλο το παλιό cast του "Kelvin Timeline". Ήταν η ανακοίνωση τόσο αναπάντεχη όμως και για τους ίδιους τους ηθοποιούς; 

Έτσι αποκαλύπτει ρεπορτάζ του Variety που αναφέρει ότι το cast βρέθηκε προ εκπλήξεως διότι τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί από πλευράς τους.

Το The Hollywood Reporter επίσης επιβεβαιώνει τα παραπάνω καθώς επικοινώνησε με τους εκπροσώπους των Chris Pine, Zachary Quinto, Simon Pegg, Karl Urban, Zoe Saldana και John Cho για να εξακριβώσει τι συμβαίνει και δήλωσαν πως είναι εξίσου σοκαρισμένοι όπως και οι fans, όταν έμαθαν από τις ειδήσεις ότι οι πελάτες τους θα επέστρεφαν για μια νέα Star Trek ταινία. 

Μάλιστα οι πηγές του αποκαλύπτουν ότι η ταινία επίσημα δεν έχει πάρει το πράσινο φως και ούτε καν δεν έχει αποφασιστεί το ύψος του budget του Star Trek 4. Όλη η κίνηση ήταν μέρος ενός "φλεξαρίσματος" της Paramount προς τους επενδυτές της στην Wall Street, κάτι το οποίο τη φέρνει σε δυσμενή διαπραγματευτική θέση. 

Τι σημαίνει πρακτικά; Ότι οι αστέρες της ταινίες έχουν το πάνω χέρι και θα εκμεταλλευτούν αυτή την πρώιμη ανακοίνωση που έγινε χωρίς να το γνωρίσουν για να αυξήσουν τις αποδοχές τους. 

Το Star Trek 4 (ή όπως θα ονομάζεται τελικά) θα είναι σε σκηνοθεσία του Matt Shakman του "WandaVision", με σενάριο από τους Josh Friedman (Avatar 2) και Cameron Squires (WandaVision), με με εκτελεστικό παραγωγό τον J.J. Abrams και την εταιρία του, Bad Robot. Ακόμη η ημερομηνία πρεμιέρας του έχει οριστεί για τις 23 Δεκεμβρίου 2023.