Το The Batman 2 συζητιέται ήδη πριν την πρεμιέρα της πρώτης ταινίας

Μήπως τα πλάνα για μια Pattinson τριλογία παίρνουν μπρος;
24 Φεβρουαρίου 2022 13:30
Το The Batman 2 συζητιέται ήδη πριν την πρεμιέρα της πρώτης ταινίας

Εδώ και εβδομάδες ακούμε δηλώσεις τόσο από τον Matt Reeves όσο και τον Robert Pattinson για την αναπόφευκτη συνέχεια του The Batman, είτε με τους πιθανούς villains που θα αντιμετωπίσει, όπως τον Mr. Freeze, αλλά και το γεγονός ότι η ταινία θα δώσει πάσα για το sequel

Χθες έλαβε χώρα η πρεμιέρα του The Batman, μια εβδομάδα πριν την παγκόσμια κυκλοφορία της και κατά τη διάρκεια ενός livestream του The Independent, ο σκηνοθέτης του φιλμ, Matt Reeves, παραχώρησε μια συνέντευξη. Σε αυτήν αποκάλυψε πως ήδη συζητιέται το The Batman 2 με τη Warner Bros.: 

Πιστεύω σε αυτό που έχουμε καταφέρει και είμαι ενθουσιασμένος να πούμε περισσότερες ιστορίες. Ήδη θα διηγηθούμε τέτοιες ιστορίες στο χώρο του streaming στο HBO Max, κάνουμε μια σειρά με τον Penguin του Colin Farrell, που φαίνεται φοβερή και εργαζόμαστε και σε κάτι άλλα projects επίσης, ενώ ήδη έχουμε ξεκινήσει να μιλάμε για την επόμενη ταινία. 

Η κίνηση αυτή φαντάζει αναμενόμενη δεδομένου των προβλέψεων ότι το The Batman θα κάνει δυνατό άνοιγμα στο box office, ενώ σε πρόσφατη συνέντευξη ο Pattinson αποκάλυψε ότι συζήτησε μια τριλογία του Batman του με τον Reeves.