Τα γυρίσματα του “Halloween Ends” για την Jamie Lee Curtis ολοκληρώθηκαν (ΦΩΤΟ)

Το ανακοίνωσε επίσημα η Jamie Lee Curtis
23 Φεβρουαρίου 2022 14:22
Τα γυρίσματα του “Halloween Ends” για την Jamie Lee Curtis ολοκληρώθηκαν (ΦΩΤΟ)

Το τελευταίο μέρος από τη νέα τριλογία του Halloween πρόκειται να κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Οκτώβριο και όπως έγινε και επίσημο, τα γυρίσματα του φινάλε για την Jamie Lee Curtis ολοκληρώθηκαν. Συγκεκριμένα, αυτό επιβεβαίωσε η πρωταγωνίστρια, η οποία επισημαίνει πως τα γυρίσματα του Halloween Ends έφτασαν στο τέλος τους.

Αυτό σημαίνει πως η ταινία του David Gordon Green είναι έτοιμη να μπει τον επόμενο καιρό στο στάδιο του μοντάζ προτού φυσικά φτάσει στις κινηματογραφικές αίθουσες. Η Curtis ανέβασε και ένα post στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram που ευχαρίστησε όλο το crew και την παραγωγή της ταινίας, για το τέλος των γυρισμάτων.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamie Lee Curtis (@curtisleejamie)

Ένα γλυκόπικρο τέλος για εμένα όσον αφορά τις Halloween ταινίες. Έκανα εξαιρετικούς φίλους και συνεργάστηκα με υπέροχους καλλιτέχνες σε αυτή την τριλογία και σήμερα ο ρόλος μου στο Halloween Ends ολοκληρώθηκε. Αυτό είναι και το τέλος για εμένα στο Halloween. Όλα φυσικά οφείλονται στους fans που πάντα με υποστήριζαν και το πιο σημαντικό, στον Laurie και στις δημιουργικές ομάδες της Blumhouse.

Στην τελευταία ταινία του  θα πρωταγωνιστήσουν μεταξύ άλλων και οι Kyle Richards, Andi Matichak, Nick Castle, James Jude Courtney και Nick Lawrence. Πληροφορίες για την πλοκή δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές.

Το Halloween Ends αναμένεται να φτάσεις στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 14 Οκτωβρίου 2022.