Αυτή η ταινία γυρίστηκε με iPhone 13 Pro από τον σκηνοθέτη του “Oldboy” – Δείτε τη δωρεάν

Γνωρίστε το Life is But a Dream
18 Φεβρουαρίου 2022 14:12
Αυτή η ταινία γυρίστηκε με iPhone 13 Pro από τον σκηνοθέτη του “Oldboy” – Δείτε τη δωρεάν

Η Apple μόλις δημοσίευσε μία ολοκαίνουργια short ταινία στο επίσημο κανάλι της στο YouTube με την ονομασία “Life is But a Dream”, η οποία έρχεται με την υπογραφή του Κορεάτη, Park Chan-wook. Το όνομα του σκηνοθέτη ίσως σας θυμίζει κάτι, αφού ο Chan-wook ήταν ο σκηνοθέτης πίσω από το “Oldboy” του 2003, του The Handmaiden, του Lady Vengeance και άλλων ταινιών.

Το Life is But a Dream διαρκεί περίπου 21 λεπτά και αφηγείται την ιστορία ενός νεκροθάφτη που χρειάζεται ξύλα για να φτιάξει ένα φέρετρο για το σωτήρα του χωριού του. Έτσι, εκείνος βρίσκει έναν τάφο που αρχικά μοιάζει να μην ανήκει σε κανέναν, όμως αυτό που θα γίνει είναι να «ξυπνήσει» ένα αρχαίο «κακό».

Μάλιστα, η Apple δημοσίευσε και ένα βίντεο με το πως ο σκηνοθέτης και οι υπόλοιποι συντελεστές έφτιαξαν αυτό το φιλμ. Η εταιρία έχει συνεργαστεί με πολλούς σκηνοθέτες στο παρελθόν και ακολουθεί την τεράστια καμπάνια της με το “Shot on iPhone” σλόγκαν της, με πιο πρόσφατη συνεργασία αυτή του Zhang Meng, ο οποίος έφτιαξε ένα μίνι φιλμ με ονομασία Chinese New Year - The Comeback.

Παρακολουθήστε την ταινία μέσα από τον player που ακολουθεί.

Tags: