Το trailer του Doctor Strange 2 “έσπασε” όλες τις προβολές στο φετινό Super Bowl

Με εκατομμύρια προβολές
17 Φεβρουαρίου 2022 21:44
Το trailer του Doctor Strange 2 “έσπασε” όλες τις προβολές στο φετινό Super Bowl

Η Marvel μάς έχει συνηθίσει πολλές φορές να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, είτε αυτό αφορά τις προβολές των trailer των ταινιών της στο YouTube, είτε αφορά το παγκόσμιο box office. Με το Spider-Man: No Way Home να βρίσκεται στην κορυφή ως η «καλύτερη ταινία της πανδημίας» -και όχι μόνο, φαίνεται πως οι fans διψούν για την επόμενη περιπέτεια της εταιρίας και αυτό φαίνεται και με το Doctor Strange 2.

Συγκεκριμένα, το trailer του Doctor Strange in the Multiverse of Madness ήταν το μεγαλύτερο σε προβολές trailer στο φετινό Super Bowl, αφού ξεπέρασε τις 93 εκατομμύρια προβολές μέσα σε 24 ώρες. Αυτά τα στοιχεία αφορούν τις προβολές του πρώτου εικοσιτετραώρου σύμφωνα με τις μετρήσεις που έγιναν από την εταιρία RelishMix. Αυτό το νούμερο αφορά όλα τα επίσημα κανάλια της Marvel που δημοσιεύτηκε το βίντεο, ενώ στην 2η και στην 3η θέση συναντάμε τα trailers των Jurassic World: Dominion και The Lord of the Rings: Rings of Power, με 86 και 80 εκατομμύρια αντίστοιχα.

Το trailer του The Adam Project με τον Ryan Reynolds ξεπέρασε τα 32 εκατομμύρια views, ενώ μεγάλο νούμερο είδε και η νέα ταινία του Jordan Peele, το Nope με 21,6 εκατομμύρια προβολές. Τέλος, το σποτάκι του Moon Knight μέσα σε 24 ώρες κατάφερε να συγκεντρώσει 16 εκατομμύρια προβολές.

Το Doctor Strange in the Multiverse of Madness θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 5 Μαΐου του 2022.