Batgirl: Κάπως ανανεωμένη φαίνεται η στολή του Batman του Michael Keaton (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Αποκαλυπτικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα
17 Φεβρουαρίου 2022 18:25
Batgirl: Κάπως ανανεωμένη φαίνεται η στολή του Batman του Michael Keaton (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Το Batgirl συνεχίζει τα γυρίσματά του αυτόν τον καιρό και διάφοροι ρεπόρτερ έχουν κατακλύσει το πλατό για να απαθανατίσουν την παραμικρή λεπτομέρεια για την δεύτερη ταινία όπου θα συμμετέχει ο Michael Keaton ως Batman, τρεις δεκαετίες μετά την τελευταία του εμφάνιση. Η πρώτη επανεμφάνιση θα είναι στο πολυαναμενόμενο The Flash (Νοέμβριος 2022) πλάι στον Ezra Miller και τον Ben Affleck. 

Μέσα από νέες φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο των social media αποκαλύπτεται πως η στολή του Keaton έχει αλλάξει εμφανισιακά. Όπως θα δείτε στις εικόνες παρακάτω η κλασσική '90s στολή του Batman παρουσιάζεται με μερικές βελτιώσεις στην κάπα, τη μάσκα και τον θώρακα. 

Νέες φωτογραφίες από το πλατό του Batgirl

Για όσους αναρωτιούνται στις εν λόγω σκηνές τη στολή φοράει συγκεκριμένα ο κασκαντέρ του Michael Keaton. Σε άλλες φωτογραφίες εμφανίζεται και ο Commissioner Gordon του J.K. Simmons: 

Ο Brendan Fraser (The Mummy Trilogy) θα υποδυθεί τον μεγάλο κακό του φιλμ, ονόματι Firefly, ενώ ο J.K. Simmons θα επιστρέψει ως Commissioner Gordon και πατέρας της Barbara. Tο σενάριο της ταινίας γράφει η Christina Hodson (Birds of Prey) σε σκηνοθεσία του διδύμου Adil El Arbi και Bilall Fallah (Bad Boys for Life).

Το Batgirl αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2022 στο HBO Max, χωρίς ακόμη να είναι γνωστό το πότε ακριβώς.