Ο σκηνοθέτης της νέας Batman ταινίας έριξε μια πρώτη ιδέα για τα πιθανά sequels

Λέτε αυτός να είναι ο επόμενος κακός;
16 Φεβρουαρίου 2022 16:36
Ο σκηνοθέτης της νέας Batman ταινίας έριξε μια πρώτη ιδέα για τα πιθανά sequels

Από τον κλασσικό Batman του Adam West, μέχρι την σκοτεινή τριλογία του Christopher Nolan, ο πασίγνωστος χαρακτήρας έχει δει πολυάριθμες προσαρμογές για τη μικρή οθόνη και τις μεγάλες αίθουσες. Η νεότερη εκδοχή του έρχεται δια χειρός Matt Reeves, με τον Robert Pattinson να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η νέα αυτή Batman ταινία αναμένεται να είναι πιο γειωμένη, με τον σκοτεινό ιππότη να έρχεται αντιμέτωπος με τον Riddler και τον Penguin. Βέβαια, το σύμπαν έχει πολλούς ακόμη villains, μερικοί από τους οποίους ξεφεύγουν από τα στενά όρια του ρεαλισμού.

Ένας απ’ αυτούς είναι ο Mr. Freeze, τον οποίο όπως φαίνεται λατρεύει ο σκηνοθέτης. Συγκεκριμένα, σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο Collider, ο Reeves αποκάλυψε πως θα του άρεσε η ιδέα να εξερευνήσει μια γειωμένη εκδοχή του Mr. Freeze σε ένα πιθανό sequel.

Αναλυτικότερα, δήλωσε:

Προσωπικά, με ελκύει η εύρεση της πιο γειωμένης εκδοχής για το καθετί. Έτσι, θα ήταν μια ενδιαφέρουσα πρόκληση να προσπαθούσα να καταλάβω πώς θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο, για κάποιον σαν τον Mr. Freeze, ο οποίος έχει μια τόσο σπουδαία ιστορία.

Νομίζω ότι υπάρχει μια γειωμένη εκδοχή αυτής της ιστορίας, η οποία θα μπορούσε να είναι πραγματικά ισχυρή και θα μπορούσε να είναι πραγματικά μεγάλη. Έτσι, μου αρέσει και η φανταστική πλευρά του Batman, αλλά αυτή η εκδοχή του, ενώ νομίζω ότι είναι πολύ πιστή στα κόμικς, δε θα έλεγα ότι κλίνει απαραίτητα και τόσο προς το φανταστικό κομμάτι.

Ωστόσο, νομίζω ότι θα ήταν ενδιαφέρον να προσπαθήσουμε να αποδημήσουμε το φανταστικό και να δούμε πώς θα μπορούσε αυτό να έχει νόημα και στην συγκεκριμένη περίπτωση. Αυτή είναι η άποψή μου, κάπως έτσι το βλέπω.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά για το μέλλον, αλλά καλό θα ήταν μάλλον να μην περιμένετε κάτι αντίστοιχο με τον Mr. Freeze του Arnold Schwarzenegger.

Το The Batman αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Μαρτίου του 2022.

 

Tags: