ΕΠΙΣΗΜΟ: Το A Quiet Place Part III έρχεται και τώρα ξέρουμε πότε!

Το πρόγραμμα της Paramount
16 Φεβρουαρίου 2022 10:12
ΕΠΙΣΗΜΟ: Το A Quiet Place Part III έρχεται και τώρα ξέρουμε πότε!

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό πως το A Quiet Place Part III θα έρθει κάποια στιγμή μιας και το σενάριο είναι ήδη έτοιμο, ενώ η Paramount Pictures ετοιμάζει και ένα ακόμη project βασισμένο σε αυτό το σύμπαν. Τώρα, μια νέα ανακοίνωση από την ίδια την Paramount ήρθε στα φώτα της δημοσιότητας και αναφέρει πως το “επόμενο A Quiet Place κεφάλαιο” με σκηνοθέτη τον Michael Sarnoski, θα κάνει πρεμιέρα του χρόνου.

Ωστόσο, η εταιρία επιβεβαίωσε και επίσημα πως το A Quiet Place Part III βρίσκεται στα σκαριά και πρόκειται να καταφθάσει το…2025! Ναι, καλά διαβάσατε. Το 3ο κεντρικό κεφάλαιο θα αργήσει περίπου τρία χρόνια.

Δυστυχώς, όμως, οι πληροφορίες για το A Quiet Place 3 είναι ελάχιστες, με την Paramount να μην αναφέρει επίσημα αν ο John Krasinski θα επιστρέψει στη σκηνοθετική καρέκλα, αλλά ούτε αν δούμε τους Emily Blunt, Millicent Simmonds και Noah Jupe στο ρόλο τους.

Σιωπή! Έρχεται το spinoff του A Quiet Place από τον σκηνοθέτη του

Τέλος, το A Quiet Place που θα έρθει του χρόνου, θα είναι spin-off και πλέον τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Michael Sarnoski, ο οποίος σκηνοθέτησε το “Pig” πέρυσι με πρωταγωνιστή τον Nicolas Cage.