O Robert Pattinson ήδη ξέρει ποιον θέλει για αντίπαλο στο The Batman 2

Αποκαλύπτει την επιθυμία του για το αναπόφευκτο sequel
15 Φεβρουαρίου 2022 12:35
O Robert Pattinson ήδη ξέρει ποιον θέλει για αντίπαλο στο The Batman 2

Ακόμη το The Batman δεν έχει πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του και ήδη οι συζητήσεις -έστω και σε υποθετικό επίπεδο- για το sequel γίνονται, ειδικά όταν μπορεί κανείς να δει με πόση λαχτάρα οι fans της DC αναμένουν την ταινία του Matt Reeves

Ήδη ο Robert Pattinson έχει μιλήσει με τον σκηνοθέτη για μια πιθανή συνέχεια, αλλά ο Βρετανός σταρ εκφράζει τώρα τις ιδέες του για το αναπόφευκτο The Batman 2. Μιλώντας στο Den of Geek, ο 35χρονος ηθοποιός αναφέρθηκε στον αντίπαλο που θα ήθελε να αντιμετωπίσει ο Batman του και αναφέρει τον Calendar Man αλλά και το διαβόητο Court of Owls:

Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνει κάτι σαν το Court of Owls. Υπάρχουν στοιχεία του The Batman που είναι κάπως τρόμου και νομίζω θα είναι κάτι φρέσκο για τον Batman. 

Το αξιοσημείωτο στην "υπόθεση" του Pattinson είναι πως στα πρώτα trailers του The Batman οι fans είχαν εντοπίσει στοιχεία πως το Court of Owls υπάρχει κάπου στο DCEU και πως η ταινία θα χτίσει μια μελλοντική τους εμφάνιση. 

Σε live-action μορφή η αίρεση αυτή έχει εμφανιστεί στο "Gotham" την prequel σειρά του Batman, ενώ θα παίξει ρόλο στο ερχόμενο βιντεοπαιχνίδι Gotham Knights. 

Η σύνοψη του The Batman:

Από τη Warner Bros. Pictures έρχεται το The Batman του Matt Reeves με πρωταγωνιστή τον Robert Pattinson στον διττό ρόλο του εκδικητή της Γκόθαμ Σίτι και του alter ego του, μοναχικού δισεκατομμυριούχου Bruce Wayne.

Εδώ και δύο χρόνια καραδοκεί στους δρόμους της Gotham ως Batman αποπνέοντας φόβο στους εγκληματίες που τον οδηγούν στις σκιές αυτής της πόλης. Με πολύ λίγους έμπιστους συμμάχους όπως τον Alfred Pennyworth (Andy Serkis) και τον Lt. James Gordon (Jeffrey Wright), ανάμεσα στο διεφθαρμένο δίκτυο των αρχών και διακεκριμένων προσώπων, ο μοναχικός τιμωρός έχει καθιερωθεί ως η προσωποποίηση της εκδίκησης στους συμπολίτες του.

Όταν ένας δολοφόνος βάζει στόχο την ελίτ της Γκόθαμ με μια σειρά από απίστευτα σαδιστικά εγκλήματα, ένα μονοπάτι μυστικών στοιχείων στέλνει τον Καλύτερο Ντετέκτιβ του Κόσμου σε μια υπόθεση στον υπόκοσμο. Εκεί όπου συναντά χαρακτήρες όπως την Selina Kyle aka Catwoman (Zoe Kravitz), τον Oswald Cobblepot aka the Penguin (Colin Farrell), τον Carmine Falcone (John Turturro) και τον Edward Nashton aka The Riddler (Paul Dano).

Το The Batman αναμένεται στις ελληνικές αίθουσες στις 3 Μαρτίου του 2022