Batgirl: Ο Michael Keaton έβαλε τη στολή του Batman, 30 χρόνια μετά! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα
14 Φεβρουαρίου 2022 13:30
Batgirl: Ο Michael Keaton έβαλε τη στολή του Batman, 30 χρόνια μετά! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι στα σκαριά βρίσκεται η ταινία της Batgirl με πρωταγωνίστρια την Leslie Grace του “In The Heights” που αναμένεται να προβληθεί στο HBO Max. Οι πληροφορίες για το εν λόγω φιλμ είναι ελάχιστές, αλλά αυτό που είχε γίνει γνωστό στο παρελθόν, είναι πως θα δούμε για άλλη μια φορά τον Michael Keaton στο ρόλο του Bruce Wayne – Batman.

Με τα γυρίσματα να βρίσκονται σε εξέλιξη αυτόν τον καιρό, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν νέες φωτογραφίες από τα παρασκήνια. Σε αυτές, βλέπουμε για πρώτη φορά τον Keaton με την κλασσική στολή του Σκοτεινού Ιππότη, 30 χρόνια μετά! Έτσι, παρακάτω μπορείτε να δείτε το διάσημο ηθοποιό και τον χαρακτήρα του που θα παίξει σημαντικό ρόλο στο Batgirl του HBO Max.

Ο Brendan Fraser (The Mummy Trilogy) θα υποδυθεί τον μεγάλο κακό του φιλμ, ονόματι Firefly, ενώ ο J.K. Simmons θα επιστρέψει ως Commissioner Gordon και πατέρας της Barbara. Tο σενάριο της ταινίας γράφει η Christina Hodson (Birds of Prey) σε σκηνοθεσία του διδύμου Adil El Arbi και Bilall Fallah (Bad Boys for Life).

Το Batgirl αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022 μέσω του HBO Max.