Star Wars: Φήμες για νέα τριλογία ταινιών με τη νέα εποχή του Jedi Order;

Κάτι ετοιμάζει η Lucasfilm
13 Φεβρουαρίου 2022 16:50
Star Wars: Φήμες για νέα τριλογία ταινιών με τη νέα εποχή του Jedi Order;

Ανάμεσα στα νέα projects που ετοιμάζει και η Lucasfilm συγκαταλέγεται το επόμενο βήμα του σύμπαντος του Star Wars στον κινηματογράφο, καθώς οι σειρές του Disney+ έχουν καθιερωθεί ήδη στη συνείδηση των fans, οι οποίοι διψασμένοι πλέον αναμένουν το Obi-Wan Kenobi τον Μάιο. 

Το φινάλε του Skywalker Saga δεν είχε την αποδοχή που περίμενε η Lucasfilm και η Disney, διχάζοντας τη fanbase βαθιά σε σημείο που επίσημα μάθαμε πως θα μπει στον πάγο για λίγο το κινηματογραφικό του μέλλον. Έτσι όμως η Lucasfilm έγινε διστακτική στο να προχωρήσει μετά τα γεγονότα της sequel τριλογίας, κάτι που το "Mandoverse" αποδεικνύει περίτρανα. 

Τώρα έρχονται νέες φήμες που επικαλείται η πρώην ρεπόρτερ του Vanity Fair, Joanna Robinson, η οποία αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τη νέα τριλογία Star Wars ταινιών που αναπτύσσεται. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο The Ringer-verse podcast, η Lucasfilm ετοιμάζει μια νέα τριλογία ταινιών η οποία θα βασίζεται γύρω από μια καινούργια, φρεσκαρισμένη εκδοχή του Jedi Order

Έχω ακούσει ψιθύρους ότι το πράγματι είναι κάτι το οποίο η Lucasfilm δείχνει ενδιαφέρον. Απλώς στο να ξαναχτίσει το Jedi Order. Μια Star Wars ιστορία όπου κάποιος προσπαθεί να ανοικοδομήσει από την αρχή την θρησκεία των Jedi ως μια που δέχεται το συναισθηματικό δέσιμο" αναφέρει η Robinson. Τονίζει, ωστόσο πως δεν υπάρχει κάτι απτό και σίγουρο και πως "οι ιδέες της Lucasfilm που δεν έγιναν ποτέ, είναι τόσες που θα γέμιζαν ένα γήπεδο". 

Κάποιοι λένε πως το νέο Jedi Order θα ακολουθεί ένα καινούργιο δόγμα και δε θα επαναληφθούν τα λάθη για τα οποία ο Luke Skywalker και ο Yoda οδηγήθηκαν στο να...κάψουν κυριολεκτικά τους παραδοσιακούς τρόπους των Jedi, όπως είδαμε στο Star Wars: The Last Jedi. Μήπως το μη ανακοινωμένο ακόμα project με τίτλο "Tales of the Jedi" να παίζει κάποιο ρόλο σε όλο αυτό;

Μήπως θα δούμε την Rey σε αυτή τη νέα τριλογία να χτίζει το δικό της Τάγμα των Jedi; Μήπως κάποιος άλλος εν ζωή Jedi στον γαλαξία να γαλουχεί μια νέα γενιά; Ο χρόνος θα δείξει. 

Tags: