Ο Eminem παραλίγο να παίξει στο “Mad Max Fury Road”

Μία ιστορία πίσω από τα παρασκήνια της ταινίας
11 Φεβρουαρίου 2022 17:20
Ο Eminem παραλίγο να παίξει στο “Mad Max Fury Road”

Το Vulture δημοσίευσε μία backstage ιστορία που αφορά το Mad Max Fury Road του 2015 του σκηνοθέτη George Miller, ο οποίος όπως θα διαβάσετε και εσείς παρακάτω, ήθελε τον Eminem στην ταινία.

Υπάρχουν πολλές ιστορίες γύρω από το εν λόγω φιλμ, αλλά αυτή που σίγουρα δε γνωρίζουν πολλοί, είναι πως ο σκηνοθέτης σκεφτόταν να φέρει τον Marshall Mathers κατά κόσμον Eminem στο ρόλο του Max. Φυσικά και αυτό δεν έγινε διότι το ρόλο πήρε τελικά ο Tom Hardy, ο οποίος έπαιξε πλάι στην Furiosa της Charlize Theron.

Ο Max Sexton, ο οποίος δούλεψε στην ταινία είπε:

Θυμάμαι πολύ έντονα ότι ο George μιλούσε συνέχεια για τον Eminem ως Max.

Ο ίδιος ο Miller το επιβεβαίωσε, λέγοντας ότι βρήκε την ερμηνεία του Eminem στην ταινία 8 Mile "πραγματικά ενδιαφέρουσα". Ο Miller είχε συνεργαστεί και με συμπρωταγωνίστρια του Eminem, Brittany Murphy, στο Happy Feet και η αείμνηστη ηθοποιός είχε πει τα καλύτερα για τον Eminem σε εκείνον.

Μάλιστα, μετά από αυτό, ο Sexton πρόσθεσε ότι η παραγωγή είχε έρθει σε επαφή με τον Eminem, αλλά τελικά δεν κατέληξε πουθενά αυτό. Τώρα, ετοιμάζεται ήδη μία νέα ταινία με πρωταγωνίστρια την Furiosa, με τον Miller να δηλώνει πρόσφατα πως θα ξετυλίξει την ιστορία της Furiosa σε διάφορες περιόδους και θα καλύψει πολλά χρόνια της ζωής της, σαν ένα "saga". 

Το Furiosa αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τον Ιούνιο του 2023.