Lightyear: O Chris Evans πηγαίνει στο άπειρο και ακόμα παραπέρα στο νέο trailer

H προσγειωμένη ιστορία της Pixar για τον "αληθινό Buzz" φαίνεται κάτι το διαφορετικό
08 Φεβρουαρίου 2022 17:22
Lightyear: O Chris Evans πηγαίνει στο άπειρο και ακόμα παραπέρα στο νέο trailer

Η Disney έδωσε στη δημοσιότητα το ολοκαίνουργιο trailer του Lightyear της νέας ταινίας της Pixar, η οποία θα διηγηθεί την ιστορία του "αληθινού" Buzz Lightyear, του ανθρώπου δηλαδή που ενέπνευσε το εμβληματικό ομώνυμο παιχνίδι των ταινιών Toy Story. 

Η "origin" ιστορία του Buzz όπως φαίνεται και στο trailer, που ντύνεται ταιριαστά μουσικά με το "Starman" του David Bowie, θα μας ταξιδέψει κυριολεκτικά στο άπειρο και ακόμα παραπέρα. Αυτή τη φορά τη φωνή του στον Buzz θα δανείσει ο Chris Evans υποδυόμενος μια νεαρή βερσιόν του χαρακτήρα, αντί για τον Tim Allen που δάνειζε για δεκαετίες τη φωνή του στα Toy Story και όχι μόνο. 

To voice cast συμπληρώνουν οι: Taika Waititi, James Brolin, Dale Soules, Keke palmer, Elfren Ramirez, Mary McDonald-Lewis, Uzo Aduba και Isiah Whitlock Jr. 

Την σκηνοθεσία της ταινίας αναλαμβάνει ο Angus MacLane, ενώ έγινε επίσης γνωστό ότι το soundtrack θα υπογράψει ο Michael Giacchino, ο οποίος έχει μια μακρά ιστορία με τις ταινίες της Pixar, έχοντας κερδίσει Όσκαρ για τη μουσική του "Ψηλά στον Ουρανό" (Up!). Το σενάριο του Lighyear συνυπογράφουν οι: Peter Docter, Andrew Stanton, Joe Ranft και John Lasseter

Η νέα αφίσα της ταινίας: 

Το Lightyear αναμένεται στις 17 Ιουνίου 2022 στους κινηματογράφους