H Marvel ανάγκασε τη Zoe Saldana να διαγράψει post στο Instagram αλλά το ανέβασε ξανά (ΒΙΝΤΕΟ)

Η "ασφάλεια" της Marvel Studios δεν αστειεύεται
08 Φεβρουαρίου 2022 13:15
H Marvel ανάγκασε τη Zoe Saldana να διαγράψει post στο Instagram αλλά το ανέβασε ξανά (ΒΙΝΤΕΟ)

Η "ασφάλεια" της Marvel Studios δεν αστειεύεται με τα spoilers αν και το πρόσφατο παρελθόν με τα leaks του Spider-Man: No Way Home δεν ήταν και η καλύτερη στιγμή της. Τουλάχιστον φροντίζει να έχει τους ηθοποιούς της σε συνεχή έλεγχο. Έτσι έκανε με τη Zoe Saldana που θα υποδυθεί και πάλι την Gamora στο πολυαναμενόμενο Guardians of the Galaxy Vol. 3

Αυτόν τον καιρό τα γυρίσματα στο threequel του James Gunn συνεχίζονται και η "Gamora" μοιράζεται συνεχώς φωτογραφίες και βίντεο από το πλατό, όπως εκείνη τη φορά που ανέβασε το μακιγιάζ της. Μια ανάρτησή της όμως άναψε κόκκινο συναγερμό στους "σεκιούριτι" των spoilers της Marvel και τη ζήτησαν να το κατεβάσει καθώς υπήρχε ενδεχόμενο να αποκαλυφθούν πληροφορίες. 

Πρόκειται για ένα βίντεο όπου η Saldana πίνει μάτε τσάι και ξεφυλλίζει το σενάριο του "Guardians 3",χαλαρή στο καμαρίνι της. Τελικά το ανέβασε ξανά καλύπτοντας όμως τα επίμαχα σημεία που φαίνεται το σενάριο. Όπως γράφει και η ίδια στο νέο της post:

"Έπρεπε να το κατεβάσω λόγω της ασφάλειας της Marvel. Τώρα που κάλυψα όλα όσα δεν θέλουν να δείτε, ας εστιάσουμε στο μάτε"

Δείτε την ανάρτηση της Saldana που ανέβηκε ξανά:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zoe Saldana (@zoesaldana)

Σε πρόσφατη συνέντευξη ο James Gunn μίλησε για ακόμη μια φορά πως αυτό το ρόστερ των Guardians θα είναι η τελευταία φορά που θα εμφανιστεί στην ερχόμενη τρίτη ταινία. 

Το cast περιλαμβάνει τους: Chris Pratt, Zoe Saldaña, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, Bradley CooperVin Diesel και Sean Gunn, προστέθηκαν οι Will Poulter (Adam Warlock) και ο Chukwudi Iwuji από το cast του "Peacemaker", σε άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο.

Το Guardians of the Galaxy Vol. 3 αναμένεται στις αίθουσες τον Μάιο του 2023, ενώ το ειδικό εορταστικό επεισόδιο, Guardians the Galaxy: Holiday Special, θα προβληθεί μέσα από το Disney Plus τον Δεκέμβριο του 2022.