Jennifer Aniston και Adam Sandler αγκαλιά στα γυρίσματα του “Murder Mystery 2”

“Back to work”
08 Φεβρουαρίου 2022 12:03
Jennifer Aniston και Adam Sandler αγκαλιά στα γυρίσματα του “Murder Mystery 2”

Το Murder Mystery 2 ίσως έρθει μέσα στη χρονιά στο Netflix, στο οποίο φυσικά και θα πρωταγωνιστούν για άλλη μια φορά οι Jennifer Aniston και Adam Sandler. Η πρώτη ταινία με τον Adam Sandler και την Jenifer Anniston αγαπήθηκε πολύ γρήγορα από το κοινό και ήταν θέμα χρόνου η ανακοίνωση του sequel τότε.

Τώρα, όπως έγινε γνωστό, τα γυρίσματα του sequel μόλις ξεκίνησαν και η Aniston ανέβασε μια φωτογραφία από τα backstage για να το γιορτάσει αγκαλιά με τον συμπρωταγωνιστή της. Εκτός από την εικόνα που θα δείτε παρακάτω, όμως, δημοσιεύτηκε και ένα βίντεο, στο οποίο βλέπουμε τον Sandler και τα άτομα της παραγωγής να το διασκεδάζουν.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Το cast του Murder Mystery 2 αποτελείται επίσης από τους Mark Strong, Mélanie Laurent, Jodie Turner-Smith, Kuhoo Verma, Enrique Arce, Tony Goldwyn, Annie Mumolo, Zurin Villanueva και τους Adeel Akhtar και John Kani.

Διαβάστε την περιγραφή του πρώτου Murder Mystery (Πρόσκληρη για Φόνο):

Όταν ένας Νεοϋορκέζος αστυνομικός (Άνταμ Σάντλερ) αποφασίζει επιτέλους να πάει τη σύζυγό του (Τζένιφερ Άνιστον) το πολυπόθητο ταξίδι για το μήνα του μέλιτος που της είχε υποσχεθεί, μια τυχαία συνάντηση στην πτήση θα τους οδηγήσει σε μια οικογενειακή συγκέντρωση στο πολυτελές γιοτ του ηλικιωμένου δισεκατομμυριούχου Μάλκομ Κουίνς. Μόνο που ο Κουίνς θα βρεθεί δολοφονημένος και το ζευγάρι θα είναι οι βασικοί ύποπτοι του μυστήριου φόνου.

Το Murder Mystery 2 έρχεται ξανά από τον James Vanderbilt στο σενάριο, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Jeremy Garelick.