Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του νέου φιλμ του Guy Ritchie με τον Jake Gyllenhaal

Ξεκίνησε η παραγωγή της ατιτλοφόρητης ταινίας
07 Φεβρουαρίου 2022 15:30
Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του νέου φιλμ του Guy Ritchie με τον Jake Gyllenhaal

Τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Guy Ritchie με πρωταγωνιστή τον Jake Gyllenhaal μόλις ξεκίνησαν. Η παραγωγή του ατιτλοφόρητου φιλμ του δημιουργού του Snatch ξεκίνησε στο Αλικάντε της Ισπανίας και εκτός από αυτό, μάθαμε και το υπόλοιπο cast που θα βρίσκεται πλάι στον Gyllenhaal

Ο σταρ του "Warrior" Dar Salim θα παίξει δίπλα στον Gyllenhaal ως τοπικός Αφγανός διερμηνέας που ρισκάρει τη ζωή του για τον λοχία του, τον John Kinley. Το cast περιλαμβάνει επίσης τους Antony Starr (The Boys), Alexander Ludwig (The Hunger Games), Jason Wong (The 355), Sean Sagar (The Gentlemen), Emily Beecham ( Cruella) και Bobby Schofield (Anne).

Ο Gyllenhaal θα υποδυθεί τον Kinley, ο οποίος βρίσκεται στο Αφγανιστάν όταν η μονάδα του δέχεται επίθεση και επιζεί μόνο αυτός και ο διερμηνέας του, ο Ahmed. Καθώς επιστρέφει στις ΗΠΑ, ωστόσο, ο Kinley ανακαλύπτει ότι ο Ahmed είναι κολλημένος ακόμα στο Αφγανιστάν και έτσι επιστρέφει για να τον σώσει προτού γίνει το μοιραίο.

Το εν λόγω φιλμ θα προβληθεί προφανώς μετά το Operation Fortune: Ruse De Guerre του Guy Ritche με πρωταγωνιστή τον Jason Statham που αναμένεται να παίξει στους κινηματογράφους τον Μάρτιο.