The Batman: Ανακάλυψαν κρυφό μήνυμα του Riddler στις αφίσες! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Το οποίο εμφανίζεται μόνο υπό μια συγκεκριμένη συνθήκη
06 Φεβρουαρίου 2022 16:31
The Batman: Ανακάλυψαν κρυφό μήνυμα του Riddler στις αφίσες! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για το μεγάλο ντεμπούτο της νέας The Batman ταινίας του Matt Reeves, στην οποία θα πρωταγωνιστεί ο ταλαντούχος Robert Pattinson στο ρόλο του Bruce Wayne και η Zoë Kravitz στο ρόλο της Catwoman.

Έτσι, οι marketing μηχανές της Warner Bros. έχουν πάρει για τα καλά μπρος και η εταιρία αποφάσισε να πάει τώρα το immersion ένα βήμα παραπέρα. Συγκεκριμένα, οι fans ανακάλυψαν πως ένα από τα επίσημα posters της ταινίας περιλαμβάνει κρυμμένα easter eggs από τον Riddler!

Αναλυτικότερα, αν δεις την αφίσα από μια συγκεκριμένη γωνία ή ακόμη καλύτερα αν την χτυπήσεις με blue light φακό, εμφανίζονται τα μηνύματα «Find out why» και «You are a part of this toο». Παράλληλα, πάνω από το λογότυπο του Batman φαίνεται σαν ο Riddler να έχει αφήσει ένα από τα χαρακτηριστικά ερωτηματικά του.

Δείτε όλα τα κρυφά μηνύματα του poster μέσα από τις εικόνες που ακολουθούν:

Για την ώρα δε γνωρίζουμε τι ακριβώς μπορεί να σημαίνουν τα εν λόγω μηνύματα. Ενδεχομένως, η Warner να ετοιμάζει κάποιο ARG που θα εμπλέκει και το κοινό και περισσότερες λεπτομέρειες να αποκαλυφθούν καθώς πλησιάζουμε την μεγάλη πρεμιέρα το Μάρτιο.

Όπως και να 'χει μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για οτιδήποτε νεότερο.