Uncharted: Δείτε δύο νέες σκηνές που έχουν αρκετή δόση από τα βιντεοπαιχνίδια

Tom Holland ως Nate και Mark Wahlberg ως Sully κάνουν τα δικά τους
04 Φεβρουαρίου 2022 08:34
Uncharted: Δείτε δύο νέες σκηνές που έχουν αρκετή δόση από τα βιντεοπαιχνίδια

Ενόψει της κυκλοφορίας της ταινίας Uncharted δημοσιεύτηκε κι άλλο υλικό από τη Sony Pictures, αυτή τη φορά μέσω του Collider. Συγκεκριμένα πρόκειται για δύο ολόκληρες σκηνές από την πολυαναμενόνενη ταινία δράσης με τον Tom Holland στο ρόλο του νεαρού Nathan Drake, όπου μαζί με τον "Sully" του Mark Wahlberg θα τους δείτε να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα. 

Στο δεύτερο βίντεο-απόσπασμα επίσης ο "Nate" συνεργάζεται με την Chloe Frazer της Sophia Ali. Επίσης να αναφέρουμε πως συμπρωταγωνιστούν οι Antonio Banderas στο ρόλο του "κακού" ονόματι Moncada και η Tati Gabrielle ως Braddock. 

Διαβάστε τη σύνοψη της ταινίας:

Ο ερασιτέχνης κλέφτης Nathan Drake (Tom Holland) στρατολογείται από τον έμπειρο κυνηγό θησαυρών Victor “Sully” Sullivan (Mark Wahlberg) για την εύρεση του χαμένου θησαυρού του Ferdinand Magellan πριν από 500 χρόνια. Αυτό που ξεκινά ως μια απλή ληστεία για το δίδυμο, γίνεται μια πολυταξιδεμένη περιπέτεια να φτάσουν πρώτοι πριν τον αδίστακτο Moncada (Antonio Banderas) ο οποίος και θεωρεί πως είναι ο νόμιμος κληρονόμος του.

Αν ο Nate και o Sully καταφέρουν να απαντήσουν τους γρίφους και λύσουν ένα από τα παλαιότερα μυστήρια στον κόσμο, μπορούν όχι μόνο να διεκδικήσουν λεία αξίας 5 δις δολλαρίων, αλλά ίσως να βρουν και τον χαμένο αδερφό του Nate. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αντέξουν ο ένας τον άλλο.

ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ μπορείτε να δείτε μια από τις εμβληματικές σκηνές του Uncharted 3 που αναπαρίσταται στην ταινία. 

Το UNCHARTED θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Φεβρουαρίου 2022 στους ελληνικούς κινηματογράφους.