Η Dakota Johnson θα είναι η Madame Web στην ομώνυμη επέκταση του Αραχνοσύμπαντος της Sony

Από το "50 Shades" στη...Marvel
03 Φεβρουαρίου 2022 20:20
Η Dakota Johnson θα είναι η Madame Web στην ομώνυμη επέκταση του Αραχνοσύμπαντος της Sony

H Dakota Johnson που γνωρίσαμε μέσα από την αισθησιακή τριλογία των "50 Αποχρώσεων του Γκρι" (50 Shades of Grey) θα είναι η πρώτη γυναίκα πρωταγωνίστρια του Sony's Spider-Man Universe.

Δηλαδή του "Αραχνοσύμπαντος" ταινιών της Sony, εκεί όπου κατοικούν ο Venom του Tom Hardy, ο Morbius του Jared Leto, o Kraven του Aaron-Taylor Johnson (σύντομα) και ο Spider-Man του Tom Holland. 

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Deadline η Dakota Johnson θα παίξει στην κινηματογραφική μεταφορά της "Madame Web", ταινία την οποία θα σκηνοθετή η S.J. Clarkson (Marvel's The Defenders, Jessica Jones). 

Βάσει των comics η Madame Web αναπαρίσταται ως μια ηλικιωμένη γυναίκα καθηλωμένη σε καρέκλα και λόγω της κατάστασης της υγείας της φέρει ένα σύστημα υποστήριξης που θυμίζει ιστό αράχνης. Λόγω αυτής της κατάστασης η Madame Web δεν παλεύει άμεσα με τυχόν αντιπάλους και ίσως για αυτόν τον λόγο η κινηματογραφική της βερσιόν να είναι αρκετά διαφορετική. Διάφοροι εντός του project, όπως αναφέρει το Deadline, την περιγράφουν σαν μια αραχνοέκδοση του "Doctor Strange" της Sony. 

Ακόμα είναι άγνωστο το πότε θα προβληθεί στις αίθουσες το Madame Web.