Η "παλιά" Catwoman ανυπομονεί να δει τη νέα της Zoe Kravitz στο The Batman

Θυμάστε ότι η Halle Berry την υποδύθηκε πριν από 18 χρόνια;
03 Φεβρουαρίου 2022 15:50
Η "παλιά" Catwoman ανυπομονεί να δει τη νέα της Zoe Kravitz στο The Batman

Η Zoe Kravitz δεν είναι σαφέστατα η πρώτη κινηματογραφική βερσιόν της Catwoman που βλέπουμε, καθώς υπήρξαν αρκετές ακόμα πριν από αυτή. Το κοινό συνήθως θυμάται την πρώτη και -ίσως καλύτερη- της Michelle Pfeifer στο "Batman Returns", αλλά και την Anne Hathaway στο "The Dark Knight Rises. Υπάρχει και μια ακόμα από την ομότιτλη ταινία Catwoman του 2004 που την υποδύθηκε η Halle Berry και δυστυχώς τότε δεν είχε λάβει τα καλύτερα λόγια, λαμβάνοντας μάλιστα "Χρυσό Βατόμουρο" για την ερμηνεία της.

Έχουν περάσει βέβαια 18 χρόνια από τότε που η Berry υποδύθηκε τον ρόλο και τώρα σε μια νέα της συνέντευξη στο Pop Culture, έδωσε τα φώτα της στη νέα Catwoman και εξέφρασε πως ανυπομονεί να δει πώς θα είναι η βερσιόν της Zoe Kravitz:

Απλά να είναι θαρραλέα και να φέρει την δική της ερμηνεία στο ρόλο. Νομίζω ότι θα είναι μια εκπληκτική Catwoman και ανυπομονώ να δω πώς θα είναι αυτή η βερσιόν.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως η Halle Berry έχει παίξει κι άλλη ηρωίδα αλλά για την Marvel, καθώς πρωταγωνίστησε για χρόνια ως “Storm” στις ταινίες X-Men.

Από σήμερα κάνει πρεμιέρα και στους ελληνικούς κινηματογράφους η νέα της ταινία «Moonfall” σε σκηνοθεσία Roland Emmerich.

Το The Batman αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Μαρτίου του 2022