Joker 2: Κυκλοφορεί φήμη για το πότε ξεκινούν τα γυρίσματα του sequel

Ακόμη ένα βήμα για την παραγωγή της DC Films
03 Φεβρουαρίου 2022 13:35
Joker 2: Κυκλοφορεί φήμη για το πότε ξεκινούν τα γυρίσματα του sequel

Ένα μεγάλο ερωτηματικό πλανάται πάνω από το sequel του Joker για το οποίο ούτε ο Joaquin Pheonix πρόσφατα δεν ήξερε τι συμβαίνει. Ένα ρεπορτάζ του Heroic Hollywood όμως ρίχνει φως στην υπόθεση, αν και πρόκειται προς το παρόν για φήμες και τίποτα επίσημο από πλευράς DC Films και Warner Bros. δεν έχει ειπωθεί. 

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις πληροφορίες του εν λόγω site το Joker 2 θα ξεκινήσει τα γυρίσματά του εντός του 2023 και αυτό διότι ήδη έχει παραδοθεί το πρώτο draft του σεναρίου και έτσι η παραγωγή μπορεί να πάρει μπρος. 

Ωστόσο, μην περιμένετε να μάθουμε για το που θα οδηγηθεί η πλοκή του sequel καθώς αυτή φυλάσσεται κάτω από δρακόντεια μέτρα στην DC Films και σίγουρα δε θα ήθελαν να διαρρεύσει κάτι τέτοιο. 

Τα θεμέλια για το Joker 2 μπήκαν από τότε που η πρώτη ταινία σάρωσε στο box office με πάνω από $1 δις εισπράξεις, ενώ και ο Joaquin Phoenix έδειξε θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει ως Arthur Fleck για μια συνέχεια, δεδομένου κιόλας πως αποτέλεσε το φιλμ που του χάρισε το πολυπόθητο Όσκαρ Α' Ανδρικού ρόλου.