Το Jurassic World: Dominion θα κλείσει την τριλογία, αλλά το franchise θα συνεχίσει

Επιβεβαιώθηκε από τον παραγωγό
01 Φεβρουαρίου 2022 15:06
Το Jurassic World: Dominion θα κλείσει την τριλογία, αλλά το franchise θα συνεχίσει

Το Jurassic World: Dominion θα κάνει το ντεμπούτο του στους κινηματογράφους το καλοκαίρι και όπως όλα δείχνουν, η τριλογία θα κλείσει, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα δούμε άλλη ταινία πάνω σε αυτό το σύμπαν.

Συγκεκριμένα, ο παραγωγός Frank Marshall, μέσα από μία συνέντευξη που έδωσε στο /Film, επισημαίνει πως παρόλο που τα γυρίσματα του Jurassic World: Dominion έχουν ολοκληρωθεί, το franchise θα συνεχίσει, αν και ακόμη δε γνωρίζουν πως θα είναι στο μέλλον.

Νομίζω ότι το Dominion θα ολοκληρώσει αυτήν την τριλογία, αλλά δεν επαναπαυόμαστε καθόλου. Θα καθίσουμε και θα δούμε ποιο είναι το μέλλον για τη σειρά.

Το cast των Jurassic World και Jurassic Park θα συναντηθεί στο τρίτο κεφάλαιο και έτσι οι Chris Pratt και Bryce Dallas Howard θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τους Sam Neill, Jeff Goldblum και Laura Dern. Επίσης συμπρωταγωνιστούν οι:  Mamoudou Athie, Scott Haze, Dichen Lachman, Daniella Pineda, Campbell Scott, Isabella Sermon, Justice Smith, DeWanda Wise, και BD Wong. Ωστόσο ανάμεσα στα υπόλοιπα ονόματα διακρίνουμε αυτό του Omar Sy, κοινώς γνωστός και ως Ασάν Ντιόπ στη πασίγνωστη σειρά "Λουπέν" του Netflix.

Η κυκλοφορία του Jurassic World: Dominion έχει οριστεί για τις 10 Ιουνίου του 2022.