M. Night Shyamalan: Γιατί ο Dave Bautista θα πρωταγωνιστεί στη νέα του ταινία;

Ο σκηνοθέτης της 6ης Αίσθησης και του Split εξηγεί
01 Φεβρουαρίου 2022 12:41
M. Night Shyamalan: Γιατί ο Dave Bautista θα πρωταγωνιστεί στη νέα του ταινία;

O M. Night Shyamalan μετά το "Old" που πέρασε και δεν ακούμπησε, ετοιμάζει τη νέα του ταινία με τίτλο "Knock at the Cabin" στην οποία θα πρωταγωνιστεί ο Dave Bautista όπως έγινε γνωστό. Ο πρώην αστέρας του WWE και νυν ηθοποιός που έγινε γνωστός ευρέως ως Drax στις ταινίες Guardians of the Galaxy της Marvel απέκτησε έναν ακόμη πρωταγωνιστικό ρόλο. 

Πώς όμως ο Shyamalan τον επέλεγε για την ταινία του; Σε μια νέα συνέντευξη στο THR ο σκηνοθέτης των Split και "6η Αίσθηση" αποκάλυψε ότι βλέποντάς την ερμηνεία του στο Blade Runner 2049 ήθελε να τον κάνει cast. Μάλιστα τον ενέπνευσε για να γράψει ένα ρόλο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του θηριώδη Bautista στο Knock at the Cabin

Υπάρχει ένα είδος ακινησίας όπου δεν κάνεις κάτι και ένα άλλο όπου κάνεις τα πάντα ενώ είσαι ακίνητος. Κάθε κύτταρο στο σώμα σου θα κάνει αυτό που πρέπει εάν σκέφτεσαι κάτι σωστά. Και ο Dave ενσαρκώνει όλη αυτή τη φιλοσοφία σε εκείνη τη σκηνή. Δεν τον ήξερα εκείνη την περίοδο αλλά μου έμεινε στο μυαλό. 

Οπότε όταν ήρθε το σενάριο ήμουν σε φάση "υπάρχει ένας τύπος μπορεί να παίξει αυτόν τον γιγαντιώδη άνθρωπο και να παίξει με την ακινησία. Οπότε ρώτησα τον Dave. 

Εκτός από το Guardians of the Galaxy Vol. 3 που θα είναι και η τελευταία του ταινία με τη Marvel -εκτός απροόπτου- θα τον δούμε στην υπερπαραγωγή του Netflix, Knives Out 2, που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα το περασμένο καλοκαίρι. 

Δείτε τη σκηνή για την οποία μιλά ο Shyamalan παρακάτω.