Η επιστροφή του Texas Chainsaw Massacre στο Netflix σπέρνει τον τρόμο στο νέο trailer

"Το πρόσωπο της παράνοιας" βγαίνει παγανιά στις 18 Φεβρουαρίου
31 Ιανουαρίου 2022 16:40
Η επιστροφή του Texas Chainsaw Massacre στο Netflix σπέρνει τον τρόμο στο νέο trailer

Το Netflix μόλις κυκλοφόρησε το νέο κανονικό trailer του "The Texas Chainsaw Massacre", δίνοντας έτσι μια πρώτη γεύση από το μοντέρνο sequel της ιστορίας του "Σχιζοφρενή Δολοφόνου με το Πριόνι". 

Ο "Leatherface" ή αλλιώς "το πρόσωπο της παράνοιας" καλωσορίζει μια νέα γενιά ανυποψίαστων θυμάτων -κυρίως εφήβων- που θα πέσουν στη παγίδα του, με την ιστορία της νέας ταινίας να αποτελεί συνέχεια από το αυθεντικό "Texas Chainsaw Massacre" του 1974. Αυτή που θα σταθεί εμπόδιο όμως είναι η "Sally Hardesty", η τελευταία επιζών της ταινίας του '74 που πλέον την υποδύεται η Olwen Fouéré και εκτελεί ρόλο σερίφη.

Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο David Blue Garcia σε σενάρια και παραγωγή του Fede Alvarez (Evil Dead, Don't Breathe). Συμμετέχουν επίσης οι Alice Krige, Sarah Yarkin, Mark Burnham, Elsie Fisher, Nell Hudson και Jacob Latimore.

Η επίσημη σύνοψη της ταινίας αναφέρει: 

Μετά από σχεδόν 50 χρόνια στην αφάνεια, ο Leatherface επιστρέφει για να τρομοκρατήσει μια παρέα νεαρών φίλων, που κατά λάθος παραβιάζουν τον προσεκτικά προστατευμένο του κόσμο σε μια απομακρυσμένη μικρή πόλη στο Τέξας. 

Το The Texas Chainsaw Massacre θα γίνει διαθέσιμο αποκλειστικά μέσω του Netflix στις 18 Φεβρουαρίου.