Η νέα στολή του Spider-Man στο MCU πήρε έμπνευση από τους "βετεράνους Spideys"

Έτσι αποκαλύπτεται από το σενάριο του No Way Home
29 Ιανουαρίου 2022 20:38
Η νέα στολή του Spider-Man στο MCU πήρε έμπνευση από τους "βετεράνους Spideys"

SPOILERS ΓΙΑ ΤΟ NO WAY HOME


Όσοι είδατε το Spider-Man: No Way Home στο τέλος αποκαλύφθηκε η "νέα" στολή του Peter Parker του Tom Holland, η οποία είναι σαφέστατα εμπνευσμένη από την πιο εμβληματική και κλασική βερσιόν της στολής που υπάρχει εδώ και δεκαετίες στα comics.

Βέβαια το σενάριο του No Way Home που δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο από την ίδια τη Sony Pictures και τη Marvel Studios, αποκαλύπτει μερικές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. 

Όπως μεταδίδει και το Deadline, η φανταχτερή μπλε και κόκκινη στολή του Tom Holland στο MCU στην τελευταία του "βόλτα" στη Νέα Υόρκη μοιάζει να εμπνέεται από τους βετεράνους Spider-Men που συνάντησε. Το σενάριο λοιπόν επιβεβαιώνει ότι ο Peter εμπνεύστηκε από τους άλλου δύο "Peter" των Tobey Maguire και Andrew Garfield για τον σχεδιασμό της. 

"Είναι καινούργια, αλλά του θυμίζει κάτι από τις άλλες στολές που είδε στο παρελθόν" γράφει το script. 

Κάπως έτσι η κληρονομιά και το αντίκτυπο που του άφησαν οι δύο Spider-Men θα μείνει ανεξίτηλη στο επόμενό του βήμα. Όποτε κι αν έρθει το Spider-Man 4 που ήδη βρίσκεται στα σκαριά

Κι ας παίζει το επικοινωνιακό παιχνίδι ο Tom Holland, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη, όπου εξέφρασε την αμφιβολία του για το εάν θα συνεχίσει.