Οι νέες εικόνες από το “The Batman” μάς δείχνουν καλύτερα τους χαρακτήρες της DC

Μετράμε πλέον αντίστροφα για την πρεμιέρα
29 Ιανουαρίου 2022 14:58
Οι νέες εικόνες από το “The Batman” μάς δείχνουν καλύτερα τους χαρακτήρες της DC

Το “The Batman” με τον Robert Pattinson σε σκηνοθεσία του Matt Reeves έρχεται τον Μάρτιο και μόλις κυκλοφόρησαν δύο νέες αφίσες μέσα από το Total Film, οι οποίες μας δίνουν μια ακόμη ματιά από τους κεντρικούς χαρακτήρες της ταινίας.

Μετράμε πλέον αντίστροφα για τη μεγάλη πρεμιέρα με τους fans να διψούν να δουν τον Σκοτεινό Ιππότη για άλλη μια φορά στις κινηματογραφικές αίθουσες και φυσικά τον Robert Pattinson στο ρόλο αυτό.

Δείτε τις νέες αφίσες παρακάτω:

Αποκαλύφθηκε και η επίσημη σύνοψη της ταινίας:

Από τη Warner Bros. Pictures έρχεται το The Batman του Matt Reeves με πρωταγωνιστή τον Robert Pattinson στον διττό ρόλο του εκδικητή της Γκόθαμ Σίτι και του alter ego του, μοναχικού δισεκατομμυριούχου Bruce Wayne.

Εδώ και δύο χρόνια καραδοκεί στους δρόμους της Gotham ως Batman αποπνέοντας φόβο στους εγκληματίες, τον οδηγούν στις σκιές αυτής της πόλης. Με πολύ λίγους έμπιστους συμμάχους όπως τον Alfred Pennyworth (Andy Serkis) και τον Lt. James Gordon (Jeffrey Wright), ανάμεσα στο διεφθαρμένο δίκτυο των αρχών και διακεκριμένων προσώπων, ο μοναχικός τιμωρός έχει καθιερωθεί ως η προσωποποίηση της εκδίκησης στους συμπολίτες του.

Όταν ένας δολοφόνος βάζει στόχο την ελίτ της Γκόθαμ με μια σειρά από απίστευτα σαδιστικά εγκλήματα, ένα μονοπάτι μυστικών στοιχείων στέλνει τον Καλύτερο Ντετέκτιβ του Κόσμου σε μια έρευνα στον υπόκοσμο. Εκεί όπου συναντά χαρακτήρες όπως την Selina Kyle aka Catwoman (Zoe Kravitz), τον Oswald Cobblepot aka the Penguin (Colin Farrell), τον Carmine Falcone (John Turturro) και τον Edward Nashton aka The Riddler (Paul Dano).

Πρόσφατα μάθαμε πως το The Batman θα έχει επική διάρκεια που θα αγγίζει σχεδόν τις 3 ώρες.

Το The Batman αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Μαρτίου του 2022.