Οριστικά, το Guardians of the Galaxy 3 θα είναι το τελευταίο με αυτή την ομάδα που αγαπήσατε

Το επιβεβαίωσε ο James Gunn
28 Ιανουαρίου 2022 16:46
Οριστικά, το Guardians of the Galaxy 3 θα είναι το τελευταίο με αυτή την ομάδα που αγαπήσατε

Τους τελευταίους μήνες υπάρχουν πολλές πληροφορίες που θέλουν το Guardians of the Galaxy 3 να είναι και το τελευταίο με τους χαρακτήρες της Marvel που έχετε αγαπήσει. Πρόσφατα μάλιστα μάθαμε πως ο Drax του Dave Bautista να μας αποχαιρετήσει, μαζί με τον σκηνοθέτη, τον James Gunn. Επίσης, άλλες πληροφορίες που ακούστηκαν τον περασμένο Ιούλιο, είναι πως το 3ο κεφάλαιο θα είναι άκρως συγκινητικό, έτσι τουλάχιστον είπε η Nebula ή αλλιώς Karen Gillan.

Τώρα, ο James Gunn μίλησε στο podcast του Deadline για τη σειρά του Peacemaker που έκανε πρόσφατα πρεμιέρα στο HBO Max και μέσα σ’ όλα, μίλησε και για το αναμενόμενο “Vol.3”. Ο διάσημος σκηνοθέτης επιβεβαίωσε, πως το Guardians of the Galaxy 3, θα είναι το τελευταίο με αυτήν την ομάδα που αγαπήσατε όλα αυτά τα χρόνια.

Αυτό είναι το τέλος για εμάς. Αυτή θα είναι η τελευταία φορά που θα δει ο κόσμος την ομάδα των Guardians. Θέλω απλώς να είμαι πιστός στους χαρακτήρες, πιστός στην ιστορία και να δώσω ένα τέλος που να αξίζει. Αυτό ήταν πάντα κάπως τρομακτικό. Κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ όμως.

Ο James Gunn έχει πει ξανά στο παρελθόν ότι η ομάδα που ξέρετε θα μας αποχαιρετήσει και ότι το “Vol.4” θα φέρει νέα πρόσωπα, αν και ακόμα αυτό παραμένει ένα μυστήριο ως προς τους χαρακτήρες που θα δούμε.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.