Επίσημο το Mortal Kombat 2 σε περίπτωση που δεν χορτάσατε τα fatality της πρώτης ταινίας

Προχωράει το project με νέο σεναριογράφο
26 Ιανουαρίου 2022 19:33
Επίσημο το Mortal Kombat 2 σε περίπτωση που δεν χορτάσατε τα fatality της πρώτης ταινίας

Η New Line βάζει και επίσημα μπρος στο sequel του reboot φιλμ του Mortal Kombat που κυκλοφόρησε στα μέσα του 2021 από το HBO Max και ταυτόχρονα στις αίθουσες -όπου ήταν ανοιχτές λόγω της πανδημίας. Βέβαια, το Mortal Kombat 2 φαίνεται πως χρειάζεται ένα φρεσκάρισμα στο πώς θα επιστρέψει στις οθόνες μας, άλλωστε υπάρχει μπόλικος χώρος για βελτίωση. 

Έτσι ο Jeremy Slater ανακοινώθηκε πως θα γράψει το σενάριο του Mortal Kombat 2, έχοντας εμπειρία από το ερχόμενο Moon Knight της Marvel Studios αλλά και τη σειρά The Umbrella Academy του Netflix, στην οποία είναι δημιουργός και co-showrunner. 

Τίποτα άλλο δεν έγινε γνωστό για το sequel πέραν του ότι σίγουρα θα επιστρέψουν στους ρόλους τους οι: Lewis Tan, Jessica McNamee, Josh Lawson, Joe Taslim και Mehcad Brooks. 

Για την ιστορία οι ταινίες των Mortal Kombat βασίζονται στο ομώνυμο franchise fighting βιντεοπαιχνιδιών που δημιούργησαν οι Ed Boon και John Tobias. Παλιότερα υπήρξαν δύο άλλες ταινίες Mortal Kombat (1995) και Mortal Kombat: Annihilation (1997), οι οποίες με τα χρόνια απέκτησαν cult κοινό για την over-the-top δράση τους και τα...cringe ειδικά εφέ τους. 

Πριν καιρό είχε γίνει γνωστό πως στα σχέδια της Warner για το κινηματογραφικό μέλλον του MK δεν αποκλείεται ένα σύμπαν ταινιών αλά MCU