Bradley Cooper: Σκηνοθετεί σύντομα το "Maestro" για το Netflix και βάζει ξανά στόχο τα Oscars

Αυτή είναι η νέα ταινία του μετά το "A Star Is Born"
26 Ιανουαρίου 2022 18:07
Bradley Cooper: Σκηνοθετεί σύντομα το "Maestro" για το Netflix και βάζει ξανά στόχο τα Oscars

Μπορεί ακόμα να ισχυρίζονται κάποιοι πως ο Bradley Cooper αδικήθηκε από την Ακαδημία για τη σκηνοθεσία και την ερμηνεία του στο "A Star Is Born" -έστω το Χρυσό Αγαλματίδιο πήγε στην Lady Gaga- αλλά ο γνωστός ηθοποιός ετοιμάζει το επόμενο project που θα σκηνοθετήσει. 

Ο λόγος για το "Maestro' τη νέα του ταινία όπου θα πρωταγωνιστήσει κιόλας στο ρόλο του Leonard Bernstein, ενός θρυλικού μαέστρου και συνθέτη που δούλεψε σε τεράστια έργα του Broadway όπως το "West Side Story", ενώ έγραψε μουσική για κλασικές ταινίες όπως το "On the Waterfront". Μαζί του γνωρίζουμε ότι θα συμπρωταγωνιστεί η Carey Mulligan στο ρόλο της συζύγου του, Felicia Montealegre. 

Το Maestro αποτελεί και την πρώτη συνεργασία του Cooper με το Netflix, καθώς θα αναλάβει τη διανομή και την κυκλοφορία του παγκοσμίως, επομένως θα έχει έναν Όσκαρ διεκδικητή στο τσεπάκι του στο άμεσο μέλλον. 

Ένα ακόμη fact για την ταινία είναι πως αρχικά θα το σκηνοθετούσε ο Steven Spielberg αλλά το βεβαρημένο του πρόγραμμα σε συνδυασμό με τη δίψα του Cooper να καθίσει περισσότερο πίσω από τις κάμερες, του έδωσαν την ευκαιρία να το αναλάβει. 

Πρόσφατα μάθαμε δια στόματος του Cooper ότι τα γυρίσματα του "Μαέστρου" θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Μάιο, χωρίς ωστόσο να δίνεται ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας. Φαίνεται πως είναι ένα project που ο Cooper ήθελε παθιασμένα να κάνει, καθώς όπως δηλώνει ήθελε από μικρός να γίνει μαέστρος, ζητώντας μάλιστα από τον Άι Βασίλη να του κάνει δώρο μια ράβδο.