Τι θα λέγατε για ένα “Scream 6”; Οι δημιουργοί πάντως έχουν κάποιες ιδέες

Πιθανή η επιστροφή του Ghostface
25 Ιανουαρίου 2022 20:20
Τι θα λέγατε για ένα “Scream 6”; Οι δημιουργοί πάντως έχουν κάποιες ιδέες

Το Scream επέστρεψε για τα καλά στη βιομηχανία του κινηματογράφου, με το 5ο κεφάλαιο να σπάει ήδη τα ταμεία στην Αμερική και σε όλο τον κόσμο. Μάλιστα, το φιλμ έχει ξεπεράσει ήδη σε έσοδα το Scream 4 και όπως όλα δείχνουν αυτή τη βδομάδα θα φτάσει τα $100.000.000 σε έσοδα.

Στο νέο φιλμ είδαμε νέα πρόσωπα που ήταν στο στόχαστρο του Ghostface, αλλά ταυτόχρονα επέστρεψαν και οι παλιοί πρωταγωνιστές των Courteney Cox, Neve Campbell, Marley Shelton και David Arquette και συνέχισε η ιστορία τους. Πως θα σας φαινόταν, όμως, ένα Scream 6; Όπως όλα δείχνουν, πάντως, οι δημιουργοί του νέου Scream έχουν κάποιες ιδέες που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν κάτι νέο, αν τους δινόταν αυτή η ευκαιρία.

Όλα αυτά έρχονται διά στόματος των Matt Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett των Ready or Not, V/H/S και Southbound, καθώς και του παραγωγού Chad Villella, αφού μιλώντας στο EW, μετέφεραν πως έχουν κάποιες ιδέες για το νέο Scream που θα μπορούσαν να υλοποιήσουν, αν τους δινόταν η ευκαιρία ξανά.

Ο Gillet είπε:

Ξέρουμε ότι οι σεναριογράφοι του Scream έχουν μια υπέροχη ιδέα για το που θα μπορούσε να πήγαινε η επόμενη ταινία και εγώ προσωπικά μπορώ να πω ότι περάσαμε καταπληκτικά κάνοντάς το. Από την αρχή μέχρι το τέλος. Ήταν σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Στο cast της νέας γενιάς συναντάμε τους Melissa Barrera, Jenna Ortega, Jack Quaid, Mason Gooding, Jasmin Savoy Brown, Mikey Madison, Kyle Gallner, Dylan Minnette και Sonia Ben Ammar.

Διαβάστε την άποψή μας για το Scream πατώντας εδώ.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: