Ένα μυθικό ποσό ξόδεψε το Netflix για μια νέα ταινία τρόμου με vibes "Εξορκιστή"

Με την Octavia Spencer και άλλους
25 Ιανουαρίου 2022 19:28
Ένα μυθικό ποσό ξόδεψε το Netflix για μια νέα ταινία τρόμου με vibes "Εξορκιστή"

Όπως μεταφέρει το Deadline, το Netflix μόλις κέρδισε μια τεράστια μάχη ανάμεσα σε άλλες εταιρίες και εξασφάλισε τα δικαιώματα μίας ολοκαίνουργιας ταινίας τρόμου, που θα έρθει από τον σκηνοθέτη και υποψήφιο για Όσκαρ, Lee Daniels.

Συγκεκριμένα, ο streaming «γίγαντας» αγόρασε τα δικαιώματα της ταινίας μέσα από ένα τεράστιο πόλεμο που υπήρξε από άλλες εταιρίες, για $65.000.000. Πρόκειται για μία ταινία τρόμου με επίκεντρο τον εξορκισμό και θα ενώσει ξανά τον Daniels με την Andra Day (The United States Vs Billie Holiday), η οποία θα βρίσκεται πλάι στην Octavia Spencer (The Shape of Water, Ma.), και τους Glenn Close (Fatal Attraction), Rob Morgan (Don't Look Up), Caleb McLaughlin (Stranger Things) και Aunjanue Ellis.

Η Day θα υποδυθεί τη μητέρα μιας οικογένειας, της οποίας τα παιδιά υποτίθεται ότι είναι δαιμονισμένα και όλα αυτά σε ένα θρίλερ που είναι εμπνευσμένο από μια πραγματική υπόθεση.

Για την υπόθεση λέγεται ότι:

Σε μια υπόθεση που καλύφθηκε από πολλούς εκείνη την εποχή, η Latoya Ammons και τα τρία παιδιά της βίωσαν περίεργα περιστατικά στο σπίτι τους στο Gary της Indiana, όταν τα παιδιά της αιωρούνταν και γίνονταν βίαια μεταξύ τους, ενώ μιλούσαν παράξενα και ύστερα δε θυμόντουσαν τίποτα.

Ο Daniels έγραψε το σενάριο ξανά, ύστερα από μερικά drafts που πήρε στα χέρια του από τους Dave Coggeshall και Elijah Bynum. Μάλιστα, λένε πως θα έχει έντονα vibes από τον Εξορκιστή και το The Amityville Horror.