Το Spider-Man: No Way Home είναι πλέον η 6η πιο εμπορική ταινία όλων των εποχών

Ασύλληπτα νούμερα
24 Ιανουαρίου 2022 12:51
Το Spider-Man: No Way Home είναι πλέον η 6η πιο εμπορική ταινία όλων των εποχών

Τις τελευταίες εβδομάδες όταν κυκλοφόρησε το Spider-Man: No Way Home της Sony Pictures, με τους Tom Holland, Zendaya και άλλους, είδαμε να σπάει τα ταμία σε παγκόσμιο επίπεδο. Το φιλμ τα πηγαίνει τόσο καλά που πλέον έγινε η 6η πιο επιτυχημένη ταινία όλων των εποχών σε εισπράξεις και ξεπέρασε το Jurassic World, το οποίο είχε γεμίσει τα ταμεία με 1,67 δισεκατομμύρια δολάρια, καθώς και το The Lion King που είχε 1,66 δισεκατομμύρια δολάρια.

Παρόλο που την προηγούμενη εβδομάδα το φιλμ του Spidey έπεσε από την κορυφή λόγω του νέου Scream, όπως μεταφέρει το Collider, πήγε για ακόμη μια φορά στην πρώτη θέση του box office, με $14,1 εκατομμύρια σε εισπράξεις. Αυτή είναι η πέμπτη φορά που το No Way Home βρίσκεται στην κορυφή των chart, καθώς προηγουμένως κατείχε την πρώτη θέση για τέσσερα Σαββατοκύριακα σερί.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, η ταινία έχει γεμίσει τα ταμεία της Sony με περισσότερα από $1,7 δισεκατομμύρια και όλα αυτά σε καιρούς πανδημίας. Από την άλλη, το Scream βρίσκεται 2ο στο box office και έφερε στην Paramount $33,6 εκατομμύρια και πλέον έχει ξεπεράσει τα $84,9 εκατομμύρια συνολικά, από την κυκλοφορία του.