Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών σε metal τραγούδι είναι κάτι που οφείλετε σαν fans να ακούσετε

Full Metal Fellowship of the Ring
23 Ιανουαρίου 2022 10:47
Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών σε metal τραγούδι είναι κάτι που οφείλετε σαν fans να ακούσετε

Επειδή το hype γενικότερα για τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών έχει ανέβει ξανά χάρη στη νέα σειρά της Amazon, "The Rings of Power" που πρόσφατα αποκαλύφθηκε περαιτέρω, είναι λογικό να βλέπουμε περισσότερες αφιερώσεις ή και tributes από τους εκατομμύρια fans του ανά τον κόσμο. Ο μουσικός Bradley Hall είναι ένας από αυτούς. Όποιος έχει δει τα Lord of The Rings δε ΄γίνεται να μη μαγευτεί από τη μουσική του Howard Shore. 

O Hall έβρισκε πάντοτε αρκετά... "metal" το soundtrack του Shore και είχε την ιδέα να την διασκευάσει σε metal έκδοση. Τελικά ύστερα από πολλούς μήνες δουλειάς, όπως δηλώνει στο YouTube του, κατάφερε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. 

Μπορείτε να φανταστείτε μια metal διασκευή του "Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Η Συντροφιά του Δαχτυλιδιού" και μάλιστα την Extended Cut εκδοχή του;

Κι όμως διασκεύασε σε ένα επικών διαστάσεων και διάρκειας τριών ωρών κομμάτι το "LOTR: The Fellowship of the Ring", το οποίο ΚΑΘΕ fan των βιβλίων του Τόλκιν αλλά και των ταινιών του Peter Jackson οφείλει να ακούσει. 

Απολαύστε το σε όλο του το μεγαλείο παρακάτω.