Θα δούμε τους Multiversal Avengers στο Doctor Strange 2; Τί αποκαλύπτει το leak (ΦΩΤΟ)

Μια μπλούζα κλείνει το μάτι στους fans της Marvel ανοίγοντας το... κουτί της Πανδώρας
22 Ιανουαρίου 2022 19:23
Θα δούμε τους Multiversal Avengers στο Doctor Strange 2; Τί αποκαλύπτει το leak (ΦΩΤΟ)

Ένα νέο leak από το Doctor Strange in the Multiverse of Madness είναι ικανό να ξεσκεπάσει μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της sequel ταινίας με τον Benedict Cumberbatch, η οποία αναμένεται να βουτήξει στα άδυτα του άγνωστο και επικίνδυνου concept του Multiverse.

Μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί τρελές φήμες που έχουν ενταθεί κιόλας μετά το πέρας των reshoots προ ολίγων εβδομάδων, αλλά τώρα ένα ακόμη στοιχείο κάνει επί της ουσίας tease στους Marvel fans για αυτά που έπονται. 

Αποκαλύπτει το merch μια από τις τεράστιες εκπλήξεις; 

Μια καταχώρηση ενός merch της ταινίας στο Amazon.com από το επίσημο brand της Marvel απεικονίζει μια μπλούζα με το λογότυπο των Avengers. Η καταχώρηση έχει την ταμπέλα "Marvel Doctor Strange Multiverse of Madness Avengers Logo Premium T-Shirt" και βάζει μια multiverse επιπέδου ανατροπή στο λογότυπο ενώ η περιγραφή του το...φυτίλι: 

Αυτή η Avengers μπλούζα απεικονίζει το λογότυπο των Avengers για τους "Earth's Mightiest Heroes" που ίσως και να προέρχονται από ένα εντελώς νέο multiverse"

Κάπως έτσι ανοίγει το "κουτί της Πανδώρας" στο θέμα των φημών που ακούγονται όλον αυτόν τον καιρό για τα μυστικά cameos και τις εμφανίσεις τεράστιων χαρακτήρων και ηθοποιών που θα...παρελάσουν κυριολεκτικά από το Doctor Strange 2. Από τον John Krasinski ως Reed Richards των Fantastic Four, στον Hugh Jackman και τον Patrick Stewart των X-Men, μέχρι τον Ben Affleck ως Daredevil

Μια από τις πιο τραβηγμένες φήμες που κυκλοφορούν τα τελευταία 24ωρα θέλει τον Tom Cruise να εμφανίζεται ως Iron Man ενός άλλου σύμπαντος και μάλιστα το γύρο των social media κάνουν φωτογραφίες του ηθοποιού με mocap στολή. Μήπως τελικά όλα τα κομμάτια του παζλ αρχίζουν και δένουν; 

Μη ξεχνάτε πως τα leaks πριν το Spider-Man: No Way Home για τους Tobey Maguire, Andrew Garfield αλλά και τον Charlie Cox ως Matt Murdock φαινόντουσαν το ίδιο...τραβηγμένα. 

Το Doctor Strange in the Multiverse of Madness θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 5 Μαΐου του 2022