Οι DC fans αντιδρούν στην 3ωρη διάρκεια του The Batman στα social media

Έφερε σε πολλούς μνήμες "Avengers: Endgame"
21 Ιανουαρίου 2022 12:24
Οι DC fans αντιδρούν στην 3ωρη διάρκεια του The Batman στα social media

Σχεδόν επίσημη πρέπει να θεωρείται η 3 ωρών διάρκεια του The Batman, την οποία άτομα της Warner Bros. εκ των έσω επιβεβαίωσαν και στο The Hollywood Reporter, ύστερα από διάφορες πηγές όπως το IMDb που το είχε καταχωρήσει. 

Η κυκλοφορία του νέου Batman για τον Μάρτιο βρίσκεται προ των πυλών και το hype μπορεί να ισοφαρίζει αυτό του φινάλε της τριλογίας του The Dark Knight. Ωστόσο πως αντέδρασαν οι fans της DC στο άκουσμα της είδησης πως θα βλέπουν τον Σκοτεινό Ιππότη του Ρόμπερτ Πάτινσον για 2 ώρες και 47 λεπτά; Εδώ να αναφέρουμε πως με τα credits η διάρκεια φτάνει τις 2 ώρες και 55 λεπτά

Οι αντιδράσεις στο Twitter ήταν ποικίλες και φυσικά με μπόλικο χιούμορ αρκετές από αυτές. Σε κάποιους τους ξύπνησε μνήμες Avengers: Endgame όπου η ταινία της Marvel Studios διήρκησε 3 ώρες και 1 λεπτό στις αίθουσες.

Δείτε μερικά από τα καλύτερα tweets: 

 

Αυτό την καθιστά την μεγαλύτερη σε διάρκεια ταινία Batman ξεπερνώντας και το The Dark Knight Rises του Christopher Nolan κατά 2 λεπτά (2 ώρες και 45 λεπτά). Για την ιστορία η superhero ταινία με τη μεγαλύτερη διάρκεια είναι το Zack Snyder's Justice League που μετράει 4 ώρες και 2 λεπτά -παρόλο που δεν προβλήθηκε στις αίθουσες. 

To cast της ταινίας σε σκηνοθεσία Matt Reeves περιλαμβάνει τους: Robert Pattinson (Bruce Wayne), Zoe Kravitz (Selina Kyle aka Catwoman), Paul Dano (Riddler), Andy Serkis (Alfred), Jeffry Wright (Jim Gordon), Colin Farrell (Oswald Cobblepot), John Turturro (Carmine Falcone).

Διαβάστε για την "Kurt Cobain" επιρροή που θα έχει ο χαρακτήρας του Bruce Wayne του Pattinson. Επίσης, η Kravitz αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη διαφορετική βερσιόν της Catwoman που θα υποδυθεί. 

Το The Batman αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Μαρτίου του 2022