Δεν είδατε ακόμη το Spider-Man: No Way Home; Το νέο ποστερ σάς καλεί στις αίθουσες

Καθώς η ταινία συνεχίζει την πορεία-ρεκόρ της
16 Ιανουαρίου 2022 14:24
Δεν είδατε ακόμη το Spider-Man: No Way Home; Το νέο ποστερ σάς καλεί στις αίθουσες

Όπως σας ενημερώσαμε, το Spider-Man: No Way Home έχει σαρώσει τα πάντα στο παγκόσμιο box office, αφού κατάφερε να γίνει η 8η πιο επιτυχημένη εμπορικά ταινία στην ιστορία. Παρ’ όλα αυτά, σίγουρα υπάρχουν και αυτοί που δεν έχουν δει ακόμη τη νέα περιπέτεια του ανθρώπου-αράχνη και έτσι η Marvel τους προσκαλεί τώρα στις αίθουσες.

Συγκεκριμένα, τα φώτα της δημοσιότητας είδε ένα ολοκαίνουργιο poster, με την εταιρία να υπενθυμίζει στον κόσμο πως η ταινία προβάλλεται ακόμη στα σινεμά. Αξίζει να σημειωθεί πως η εν λόγω εικόνα δείχνει τον Parker χτυπημένο και προβληματισμένο, έπειτα από μια δύσκολη στιγμή περίπου στα μισά της ταινίας.

Δείτε την παρακάτω.

Για την ιστορία, το “threequel” φιλμ του Spider-Man έκανε πρεμιέρα στις 17 Δεκεμβρίου και ήρθε να ανοίξει για τα καλά το multiverse της Marvel, με μεγάλες επιστροφές από τις Spider-Man ταινίες του παρελθόντος. Για παράδειγμα, είδαμε ξανά τον Doctor Octopus του Alfred Molina, τον Electro του Jamie Foxx και τον Green Goblin του Willem Dafoe.

Φυσικά, στο βασικό καστ συναντήσαμε ξανά τον Tom Holland ως Peter Parker, τον Benedict Cumberbatch ως Doctor Strange, την Zendaya ως MJ, τον Jacob Batalon ως Ned Leeds, την Marisa Tomei ως May Parker και τον Jon Favreau ως Happy Hogan.

Περισσότερα για ταινία μπορείτε να βρείτε στο αναλυτικό review των Unboxholics πατώντας εδώ.