Οι fans της Marvel θέλουν τη Lady Gaga στο MCU εδώ και τώρα

Έκαναν viral το αίτημά τους στο Twitter
13 Ιανουαρίου 2022 19:36
Οι fans της Marvel θέλουν τη Lady Gaga στο MCU εδώ και τώρα

Τα τελευταία 24ωρα φαίνεται πως οι Marvel fans επιδιώκουν να φέρουν τη Lady Gaga στο κινηματογραφικό τους σύμπαν, καθώς κατάφεραν να κάνουν trending το hashtag της στο Twitter, ζητώντας από τη Marvel Studios να την κάνουν cast σε κάποιον ρόλο. 

Πώς ξεκίνησε αυτός ο χαμός με τα tweets; Η σπίθα που τα ξεκίνησε όλα ήταν κάτι ανυπόστατες φήμες που ήθελαν την τραγουδίστρια και βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Marvel Studios. Μαζί με αυτό έγινε ταυτόχρονα viral μια παλιά δήλωση του αείμνηστου Stan Lee να δηλώνει δημοσίως ότι "πρέπει να την κάνουμε ηρωίδα". 

Σε τι ρόλους πρότειναν τη Lady Gaga για το MCU; Μια είναι η μεταλλαγμένη Emma Frost, ενώ η δεύτερη πιο επικρατέστερη επιλογή είναι μια συνεργασία με τον Rocket Racoon από τους Guardians of the Galaxy, ούτως ώστε Gaga και Bradley Cooper να επανενωθούν μετά το οσκαρικό "A Star Is Born". 

Ακολουθούν μερικά από τα tweets: 

Ένα από τα καλύτερα όμως ήταν αυτό με τον Kevin Feige να σκάει τα λεφτά για να την αποκτήσει, όπως έχει κάνει με δεκάδες ακόμη μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ: