Johnson, Gadot και Reynolds ετοιμάζονται για τα απανωτά sequels του "Red Notice"

Θα γυριστούν διαδοχικά τα Red Notice 2 και 3
13 Ιανουαρίου 2022 13:37
Johnson, Gadot και Reynolds ετοιμάζονται για τα απανωτά sequels του "Red Notice"

Εδώ και καιρό κυκλοφορούν φήμες για το Red Notice 2 και πως θα είναι ένα πολύ μεγαλύτερο sequel, ενώ ακούστηκαν μερικά ακόμη τεράστια ονόματα του Χόλιγουντ πως μπορεί να συμμετέχουν. Τώρα το Deadline μεταδίδει πως επίσημα το Netflix και οι τρεις βασική αστέρες του ετοιμάζονται όχι μόνο για τα γυρίσματα του Red Notice 2 αλλά και του Red Notice 3, διότι θα γυριστούν διαδοχικά. 

Επομένως το τρίο των Gal Gadot, Dwayne Johnson και Ryan Reynolds θα το δούμε σε δύο συνέχειες της επιτυχημένης blockbuster ταινίας δράσης του Netflix, που έσπασε τα ρεκόρ της υπηρεσίας σε προβολές. 

 

Οι πάντοτε έγκυρες πληροφορίες του Deadline αναφέρουν ότι το Red Notice 2 θα ξεκινήσει τα γυρίσματά του στις αρχές του 2023, καθώς λέγεται ότι πρόσφατα ο Rawson Marshall Thurber (σκηνοθέτης της ταινίας) ξεκίνησε τη συγγραφή του σεναρίου. 

Συνολικά, το Red Notice σημείωσε πάνω από 392 εκατομμύρια ώρες θέασης -βάσει του νέου συστήματος μέτρησης του Netflix- στον πρώτο μήνα του και έτσι ξεπέρασε το Bird Box που μέχρι πρότινος ήταν η κορυφαία σε ώρες θέασης ταινία στην ιστορία της υπηρεσίας. 

Τώρα, όσον αφορά τις φήμες που θέλουν το Netflix να έχει πλησιάσει τους Tοm Cruise και Jason Statham για το sequel αυτές παραμένουν ανεπιβεβαίωτες, αν και το Netflix γνωρίζουμε πως μπορεί να κάψει χρήματα με τέτοιον τρόπο.