Το "X" είναι η νέα ταινία τρόμου της Α24 άρα μη περιμένετε τα συνηθισμένα - Δείτε το trailer

Πρόκειται για το νέο φιλμ του σκηνοθέτη Ti West
12 Ιανουαρίου 2022 17:53
Το "X" είναι η νέα ταινία τρόμου της Α24 άρα μη περιμένετε τα συνηθισμένα - Δείτε το trailer

Η Α24 συνεχίζει να παραδίδει arthouse κυκλοφορίες του ανεξάρτητου σινεμά και να αποτελεί μια ξεχωριστή δύναμη στη σύγχρονη βιομηχανία προσφέροντας το "κάτι διαφορετικό". Αυτό ακριβ΄ς είναι και η νέα ταινία τρόμου της με τίτλο "Χ" που αποτελεί την πρώτη ταινία του Ti West εδώ και πολλά χρόνια. Για όσους δε γνωρίζουν πρόκειται για τον σκηνοθέτη των "House of the Devil", "The Inkeepers" και "In a Valley of Violence" με τους Ethan Hawke και John Travolta. 

Η ιστορία αυτής της pulp, παλιομοδίτικης με άρωμα 70s horror ταινίας έχει ως εξής:

Μια ομάδα νεαρών ηθοποιών και σκηνοθετών που ονειρεύεται να πετύχει στο Χόλιγουντ καταλήγει σε μια απομακρυσμένη φάρμα στο Τέξας. Παίρνουν την άδεια από τον ηλικιωμένο ιδιοκτήτη της να γυρίσουν την ταινία τους εκεί. Μόνο που δε γυρίζουν όποια κι όποια αλλά μια ροζ ταινία. Ωστόσο ο παράξενος ιδιοκτήτης και η εξίσου αλλόκοτη σύζυγός του φαίνεται να αρέσκονται στο project της νεαρής ομάδας και τα πράγματα θα πάρουν μια αιματηρή τροπή. 

Στο cast του φιλμ συναντάμε τους Jenna Ortega (You), Mia Goth (Suspiria), Scott Mescudi (Don’t Look Up), Brittany Snow (Prom Night), Martin Henderson (The Ring), Owen Campbell (Super Dark Times) και Stephen Ure. 

Το "Χ" θα κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο του 2022 σε επιλεγμένες αίθουσες.