Black Adam: Γιατί καθόταν ο Dwayne Johnson επι 10 ώρες μπροστά σε κάμερες;

Μπορούσε να κουνήσει μόνο τα μάτια, τους ώμους και το κεφάλι του
10 Ιανουαρίου 2022 17:09
Black Adam: Γιατί καθόταν ο Dwayne Johnson επι 10 ώρες μπροστά σε κάμερες;

Απέχουμε λίγους μήνες μέχρι να κάνει πρεμιέρα το “Black Adam” της DC με τον Dwayne Johnson στο ρόλο του αντι-ήρωα, Black Adam. Ο διάσημος ηθοποιός πρόκειται να φορέσει την εμβληματική στολή του χαρακτήρα σύντομα και όπως μας ενημέρωσε μέσα από το Instagram του, η παραγωγή της ταινίας “έχει πάρει φωτιά”

Και αυτό γιατί ανέβασε μία εικόνα που καθόταν μπροστά από πολλές κάμερες για δέκα ολόκληρες ώρες και μπορούσε να κουνήσει μόνο τα μάτια, το κεφάλι και τους ώμους του. Και αυτό διότι η παραγωγή έπρεπε να τραβήξει κάποια δύσκολα και περίπλοκα πλάνα με ειδικά εφέ για κάποιες από τις σκηνές της ταινίας.

Ο Black Adam ονομαζόταν “Teth” αρχικά προτού μπει το κακό μέσα του και ξεκίνησε ως σκλάβος στη γενέτειρά του, Kahndaq. Αυτές οι σκηνές (όταν είναι σκλάβος) ήταν δύσκολες και πολύπλοκες όπως μεταφέρει ο The Rock. Με αποτέλεσμα να κάθεται για περισσότερες από δέκα ώρες.

Δείτε την εικόνα παρακάτω:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock)

Στην ταινία του αντι-ήρωα της DC που σκηνοθετεί ο Jaume Collett-Serra (Jungle Cruise) θα πρωταγωνιστήσει ένα αρκετά δυνατό cast που περιλαμβάνει τους: Noah Centineo (To All The Boys I Loved Before), Aldis Hodge (One Night In Miami), Sarah Shahi (Sex/Life), Quintessa Swindell (Voyagers), και τον πρώην "Πράκτορα 007", Pierce Brosnan.

Το Black Adam θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Ιουλίου του 2022.